Lidl continuă seria de amenzi mari pe care le primește de la Protecția Consumatorului

Lidl continuă seria de amenzi mari pe care le primește de la Protecția Consumatorului

Comisarii de la Protecția Consumatorului Brașov continuă controalele la magazinele Lidl, administratorii acestora încăpățânându-se să vândă fructe și legume din străinătate – Spania și Grecia, îndeosebi – pe care le prezintă ca având țară de proveninență România, știut fiind faptul că românii se orientează tot mai mult către alimentele produse în țară.

De data aceasta, a fost verificat magaaziinul Lid deschis recent pe strada A.I Cuza.  Pe lângă deficiențele semnalate mai sus, aici erau puși la vânzare „struguri bio”, care nu aveau nicio legătură cu produsele din gama bio…

Șeful Comsiariatului Regional pentur Protecția Consumatorului, Sorin Susanu, ne-a declarat că a fost aplicată o amendă de 70.000 de lei, pentru practică comercială înșelătoare și că va continua controalele pe această temă și că nu se lasă intimidat de amenințări, indiferent din partea cui vin.

Alte articole:   Majorarea alocațiilor în etape, respinsă de Senat

CITEȘTE ȘI: Magazinul Lidl de pe Zizinului, amendă record la Protecția Consumatorului. La următoarea abatere riscă să fie închis!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate