Crimă la Teliu: Un bărbat a fost ucis de hoţii pe care i-a prins la furat

Crimă la Teliu: Un bărbat a fost ucis de hoţii pe care i-a prins la furat

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit de fiul său, mort pe un câmp din Teliu. Poliţiştii spun că omul a fost atacat de doi fraţi pe care i-a surprins la furat de lucernă, pe terenurile sale. Agresorii, recidiviști, au fost prinşi miercuri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Braşov, Ionuţ Marin, bărbatul a fost lovit de doi fraţi, pe care i-a prins în timp ce furau lucernă de pe terenurile sale. Acesta a fost găsit pe un câmp din apropierea Drumului Judeţean 103 B, care face legatura între comuna Teliu şi satul Dobârlau, din judeţul Covasna, descoperirea fiind făcută de fiul său, care s-a dus să-l caute.

„Victima a plecat de la domiciliu cu tractorul pentru a lucra mai multe terenuri cu lucernă, situate în extravilanul comunei Teliu. Din verificările şi investigaţiile efectuate a rezultat că, la un moment dat, victima a surprins mai multe persoane cu o căruţă, în timp ce sustrăgeau lucerna de pe terenul său. Întrucat le-a cerut socoteală, două dintre persoanele surprinse au ripostat, lovindu-l cu obiecte contondente în zona capului şi corpului. Cadavrul a fost ridicat si transportat la SML, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului, fiind constituite echipe de căutare a autorilor pe raza localităţilor limitrofe în strânsă colaborare cu IPJ Covasna”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Autorii fiind prinşi miercuri, fiind vorba de doi fraţi din Covasna.

„În urma exploatării informaţiilor obţinute a fost stabilită identitatea ambilor autori, iar unul dintre suspecţi, în vârstă de 27 ani, domiciliat în localiatea Dobârlau, judeţul Covasna, fără ocupaţie şi cu antecedente penale, a fost identificat la domiciliu.(…) Miercuri, celălalt suspect, în vârstă de 28 ani, cu antecedente penale, fiind identificat la liziera pădurii din localitatea Dobârlau”, a mai spus Ionuţ Marin.

Primul dintre suspecţi a fost reţinut, iar celălalt este audiat la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap