Peste 1.500 de şoferi, pietoni şi biciclişti sancţionaţi de polițiștii rutieri

Peste 1.500 de şoferi, pietoni şi biciclişti sancţionaţi de polițiștii rutieri

Poliţiştii Serviciului Rutier Braşov au organizat și desfășurat, în intervalul 09 – 14 iulie, acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur.

În acest context, au fost constatate 17 infracțiuni la regimul circulației și 20 de altă natură.

De asemenea, au fost aplicate 1453 sancțiuni contravenționale, dintre care 681 pentru depășirea limitei legale de viteză, 154 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 21 pentru utilizarea telefonului mobil în timpul deplasării, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de aproximativ 196.700 lei.

Polițiștii au ridicat, în vederea suspendării  dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 106 permise de conducere, dintre care 10 pentru consumul de alcool, 15 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 5 pentru depășire neregulamentară, 28 pentru  nerespectarea reglementărilor privind depășirea și 37 pentru neacordarea priorității pietonilor, fiind reținute 72 certificate de înmatriculare.

În intervalul amintit au fost sancționați 39 pietoni și 9 bicicliști pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap