blog-logo

Făgăraș. O femeie, cu bebelușul de patru luni în brațe, a căzut într-o gură de canalizare

Făgăraș. O femeie, cu bebelușul de patru luni în brațe, a căzut într-o gură de canalizare

O femeie care îşi purta bebeluşul de patru luni în braţe, a fost la un pas de o tragedie, după ce a căzut într-un canal, sâmbătă dimineața.

Femeia se deplasa pe un trotuarul din apropierea blocului în care locuiește, pe Bulevardul Unirii din Făgăraș, când a pășit într-o gură de canalizare, parțial descoperită.

Din fericire, femeia a scăpat doar cu câteva zgârieturi și cu sperietura, deoarece canalul are o adâncime de aproximativ un metru, potrivit fagarasultau.ro.

Soțul femeii a auzit plânsetul bebelușului și a coborât să vadă ce s-a întâmplat.

„În această dimineață, stăteam la geamul apartamentului, când soția pleca la serviciu și am auzit plânsetul copilului meu. Am fugit repede jos, pentru că mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Soția mea cu copilul în brațe a căzut într-un canal care era pe jumătate descoperit, numai că nu a pățit nimic, are doar câteva julituri. Fetița mea e bine. Mai mult a fost o sperietură, dar nu este normal ce se întâmplă. Nu știu ce s-a întâmplat cu capacul canalului, cred că a fost schimbat. E pusă o tablă foarte subțire și automat când calci pe ea, riști să cazi, ceea ce s-a întâmplat și cu soția mea și copilul. Bine că nu au pățit nimic, doar câteva julituri, dar vom merge mai departe să vedem ce se poate face. Nu  este normal să se întâmple astfel de lucruri. Putea să fie mai grav“, a declat soțul femeii, pentru sursa citată.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și reprezentanții societăților de distribuire a utilităților pentru a stabili cine se face vinovat pentru acest incident.

Alte articole:   Ministerul Educației clarifică modul de funcționare în scenariul roşu a claselor terminale

Foto: fagarasultau.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.