blog-logo

Contre PSD – Oprică, pe tema bătăii de joc a Poştei la adresa vârstnicilor

Contre PSD – Oprică, pe tema bătăii de joc a Poştei la adresa vârstnicilor

Întreg PSD-ul s-a consultat ieri şi a trimis la orele serii un comunicat de presă care s-a dorit un drept la replică la criticile aduse de preşedintele organizaţiei municipale PNL, Adrian Oprică, … Poştei Române.

„Partidul Social Democrat a făcut pentru pensionari mai mult decât au făcut PDL și PNL la un loc. Reamintim creșterile de pensii care au fost făcute în ultimii ani, și recenta mărire a punctului de pensie, de la 1.000 la 1.100 lei. Iar acesta  va mai creşte în următorii ani: în 2019 punctul de pensie va fi 1.265 lei, în 2020 va fi 1.775 lei. Ca să nu mai vorbim de un recent act normativ adoptat în Parlament, prin care, de la 1 octombrie, pentru circa 100 de mii de pensionari care au lucrat în condiții de lucru grele, încadrate la Grupa I și II, vor fi recalculate pensiile. Cât despre relația cu Poșta, din această lună pensionarii se vor putea baza clar pe o dată certă de virare a pensiilor, de vreme ce a fost stabilit ca toate să fie plătite până în data de 15 ale lunii. În ceea ce privește situația pensionarilor din Noua și Dârste, suntem convinși că Poșta Română, prin dialog și colaborare, va găsi o soluție, astfel încât cetățenii să nu aibă de suferit și să își și eficientizeze activitatea (oare nu era firesc ca înainte de a lua nişte decizii, reprezentanţii Poştei Române să se fi consultat cu populaţia? dar, poate pentru PSD este firesc, având în vedere că nici la nivel de decizii guvernamentale nu este consultată societatea civilă – n.r.). Reamintim acelui consilier că pe vremea când era la PDL, aplauda inițiativa lui Traian Băsescu de a impozita pensiile și acum se folosește de problemele pensionarilor pentru a-și face imagine”, transmite PSD.

Alte articole:   Fotbaliștii Coronei, deciși să facă totul pentru a se menține pe primul loc

În replică, Oprică a trimis şi el un comunicat de presă, în această dimineaţă:

„Constat cu suprindere că PSD continuă politica josnică de atac la persoană în momentul în care cineva îndrăzneşte să reclame problemele din sistem. Faptul că am adus la cunoştinţa opiniei publice bătaia de joc la care sunt supuşi seniorii şi locuitorii cartierelor Dârste şi Noua ca urmare a desfiinţării oficiilor poştale a deranjat nu instituţia în cauză, ci politicienii PSD de la Braşov, care susţin un infractor în fruntea Camerei Deptuaţilor. Fără să îşi asume cineva, la ceas de seară PSD Braşov a emis un comunicat de presă (e drept ei sunt obişnuiţi să lucreze noaptea, ca hoţii…) în care se bat cu pumnul în piept ce bine au făcut ei „pensionarilor” – termenul de seniori probabil îl folosesc în semn de distincţie pentru de-alde Liviu Dragnea și alți infractori de frunte ai partidului. Din fericire, românii nu mai pot fi prostiți și au înțeles că mărirea de pensie primită este anulată de creșterile de prețuri la produse și servicii ca urmare a inflației galopante rezultată ca urmare a politicii „eminenţei cenuşii” a Guvernului, Viorica Dancila

Şi pentru că văd că îi preocupă cazierul meu judiciar, le anexez unul de anul trecut, ca să doarmă liniştiţi, asta în cazul în care pesediștii nu mai au de modificat noaptea vreun Cod Penal sau vreo lege să îi scape de închisoare.

Alte articole:   VIDEO Brașovean de 32 de ani mort în Munții Bucegi

Pe de altă parte, întreb public dacă PSD are vreun interes la Poșta Română și să facă public contractul de închiriere, dacă s-a efectuat plata la zi și când pentru sediul din cartierul Tractorul care acum este depozit de materiale pentru PSD, din oficiului poştal. Având în vedere deranjul atât de mare al celor din PSD, întrebăm public dacă au de gând să își facă sedii de partid și la oficiile poștale închise în Noua și Dârste, că poate așa este de înțeles disperarea acestora, mai ales că scad vertiginos în sondajele de opinie”.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.