Festivalul tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului, sub semnul Centenarului

Festivalul tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului, sub semnul Centenarului

În acest weekend la Casa Municipală de Cultură din Făgăraș se va desfășura cea de-a doua ediţie a „Festivalului tradiţiilor şi obiceiurilor din Ţara Făgăraşului, eveniment dedicat în acest an Centenarului Marii Uniri.

La „Festivalul tradițiilor și obiceiurilor din Țara Făgărașului în anul Centenarului“, care va avea loc sâmbătă, 14 iulie, începând cu ora 17.00, vor participa ansambluri de dansuri tradiționale din Brașov, Harghita și Covsana.

„Datorită succesului pe care l-am avut anul trecut, în colaborare cu Ansamblurile din Cincu, Făgăraș și Săcele, am decis ca anul acesta să extindem aria de invitați și în celelalte județe din Regiunea Centru. Proiectul este finanțat sub egida Centenarului Marii Uniri, iar în acest context, tot în aceeași zi, va avea loc și o expoziție cu desene și picturi dedicate Marii Uniri, realizate de 30 de elevi din județul Brașov. Mulțumesc, pe această cale, Primăriei Municipiului Făgăraș și sper ca acest eveniment să se extindă în anii care urmează“, a declarat Ionuț Androne, președintele Asociației Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov, pentru salutfagaras.ro.

Proiectul este cofinanțat de Primăria Municipiului Făgăraș, Consiliul local Făgăraș și Asociația Participarea Grupurilor Vulnerabile în Economia Socială Făgăraș -Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Băncile nu pot majora dobânzile fără știrea clienților. Autoritățile au dat prima amendă
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.