blog-logo

Bacalaureat 2018: Astăzi, încep înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Bacalaureat 2018: Astăzi, încep înscrierile pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Candidaţii care nu au reuşit să promoveze examenul în sesiunea din iulie sau în sesiunile din anii anterior se pot înscrie începând de marţi, 10 iulie, pentru a susţine din nou bacalaureatul, înscrierile încheindu-se în 13 iulie.

Potrivit calendarului de bacalaureat, în data de 27 iulie are loc înscrierea candidaţilor care au promovat examenele de corigenţe.

Prima probă scrisă, la Limba Română, va avea loc pe 20 august, urmată, pe 21 august, de proba la Limba Maternă, iar pe 22 august va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă va fi susţinută pe 23 august la proba la alegere a profilului.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire

Calendarul acestei sesiuni este complet opus. După probele scrise vor fi evaluate competenţele după cum urmează: între 24 şi 27 august – competenţele lingvistice în Limba Română, 28 august – competenţele lingvistice în Limba Maternă, între 29 şi 30 august – competenţele digitale, între 30-31 august – competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Primele rezultate vor fi afişate în 1 septembrie, iar depunerea contestaţiilor se va putea face în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00-16.00.

În perioada 2-5 septembrie se vor rezolva contestaţiile, iar pe 6 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate