blog-logo

Se caută ghizi pentru proiectul „Istoria la persoana întâi”

Se caută ghizi pentru proiectul „Istoria la persoana întâi”

Asociaţia Cultour este în căutarea a zece braşoveni care îşi doresc să intre în pielea celor mai importante personalităţi ale oraşului.

Demersul face parte din proiectul cultural „Istoria la persoana întâi”, ajuns la cea de-a III-a ediţie, inițiat și coordonat de Asociaţia Cultour, finanțat de Primăria Municipiului Brașov, în cadrul liniei de finanțare Proiecte culturale I/2018, avându-i ca  parteneri de încredere: Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Centrum House Hostel Brașov.

Candidaţii ideali trebuie să cunoască cel puţin o limbă de circulaţie internaţională, să aibă abilitatea de a vorbi în public şi să le placă jocurile de rol.

Cei selectaţi vor urma un training de formare creat de o echipă de specialişti: un ghid cu experienţă şi un actor, în perioada 16-20 iulie 2018, vor avea un program part-time pentru care vor fi remunerați.

Alte articole:   Luminița Ioana Vlaicu vrea să promoveze un pachet de măsuri în domeniul energiilor regenerabile

De asemenea, vor să intra în pielea celor mai importante personalităţi istorice ale Brașovului, oferind o experiență unică brașovenilor și turiștilor

Cei interesaţi pot trimite un CV şi o scurtă descriere la adresa info@asociatia-cultour.ro, până în data de 7 iulie 2018.

În această vară Piața Sfatului va prinde viață prin prezența personajelor istorice marcante ale Brașovului.

Cea de-a treia ediţie a proiectul cultural „Istoria la persoana întâi”, începe în 23 iulie şi se va încheia în 22 septembrie 2018.

Cei zece ghizi-personaje istorice vor interpreta într-o manieră personală poveștile de viață ale personalităților evocate, vor îndruma și ajuta turiștii să descopere o parte din istoria Brașovului.

Alte articole:   Brașovul va avea singura Bibliotecă cu „pachetomat” de cărți din țară

Localnicii și turiștii vor putea să îi cunoască îndeaproape, să le pună întrebări și de ce nu, chiar să se pozeze cu ei! Ghizii-personaje istorice îi vor așteapta cu bună dispoziție, povești și istorii brașovene.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate