Asociația Noul Spital al Brașovului, invitată în Grupul de lucru al proiectului de realizare a viitorului spital

Asociația Noul Spital al Brașovului, invitată în Grupul de lucru al proiectului de realizare a viitorului spital

Asociația Noul Spital al Brașovului (A.N.S.B.) va face parte din Grupul de lucru pentru realizarea proiectului „Construirea Spitalului Clinic de Urgenţă Braşov”.

Anunțul a fost făcut de președintele Asociației, dr. Dan Grigorescu, printr-o postare pe facebook:

O dovadă de normalitate. Și de corectitudine.

Dovedind o perfectă înțelegere a rolului important pe care Asociația Noul Spital al Brașovului nu numai că l-a avut, dar pe care trebuie să-l aibă și în continuare în dezvoltarea proiectului Noul Spital Clinic Regional de Urgență Brașov, domnul Primar George Scripcaru a răspuns pozitiv propunerii oficiale a Comitetului Director al asociației vizând participarea la activitățile Grupului de lucru constituit în acest scop.

Printr-un „gentlemen’s agreement” s-a căzut de acord ca A.N.S.B. (prin reprezentanți) să facă parte din Grupul de lucru alături de reprezentanții Ministerului Sănătății, ai Primăriei Brașov și ai Consiliului Județean Brașov (prin Direcția de Sănătate și Asistență Medicală).

Iată cum, la exact 1 an și jumătate de la asumarea în ianuarie 2017 a Protocolului cvadripartit, semnatarii acestuia se găsesc deja în situația de a conlucra efectiv la bunul mers al proiectului Noului Spital!

A.N.S.B. va face din acest moment toate eforturile posibile pentru a contribui la înțelegerea de către toți componenții Grupului de lucru a conceptului proiectului, în așa fel încât de data aceasta, spre deosebire de momentul anilor 70, Noul Spital să fie o structură completă și complexă, demnă de realitățile mileniului XXI”.

Aflați mai multe despre acest proiect:

Primăria, Ministerul Sănătăţii şi BERD spun că au bătut palma pentru noul spital. Dar ce capacitate va avea?

Ce înseamnă să faci „ceva concret” pentru Noul Spital! Și fără miză electorală!

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.