blog-logo

Ti-ai pierdut complet sau partial dantura? Afla care este tratamentul cu implant dentar de care ai nevoie

Ti-ai pierdut complet sau partial dantura? Afla care este tratamentul cu implant dentar de care ai nevoie

 O dantura incompleta, fie ca e vorba de lipsa unui singure dinte, a mai multora sau chiar lipsa unei intregi arcade reprezinta o problema extrem de grava, ce nu trebuie ignorata in niciun fel! Cu atat mai mult cu cat vorbim de pierderea completa a danturii. In aceasta situatie, a pierderii ambelor arcade (arcada superioara si arcada inferioara), cat si in celelalte cazuri mai putin complicate, tratamentul cu implant dentar este solutia optima pentru rezolvarea problemelor functionale si estetice ce tin de pierderea dintilor.

Astfel, in functie de nevoia ta, cele mai noi, rapide si eficiente tratamente cu implant dentar se impart la ora actuala in: tehnica de implantare One Day si sistemul Sky Fast&Fixed de la Bredent. Despre acestea, cat si despre recomandarea fiecarui tratament in parte, vom vorbi in cele ce urmeaza. Dar nu inainte de a stabili concret de ce lipsa dintilor este o problema extrem de grava, indiferent de complexitatea ei, si de ce ai nevoie urgenta de implant dentar!

Alte articole:   România, printre principalii producători de dovleac din UE

In primul rand, dupa cum probabil stii deja din proprie experienta, chiar si lipsa unui singur dinte ne afecteaza viata sociala. Ce inseamna acest lucru? De multe ori, din cauza unui zambet inestetic refuzam sa iesim cu prietenii in oras sau ne simtim inhibati in compania altor persoane si nu putem purta o discutie in largul nostru – nu putem zambi fara jena ori teama, simtindu-ne complexati. In al doilea rand, o dantura incompleta ne influenteaza alimentatia, fara a putea sa ne hranim corespunzator ori sa consumam alimentele preferate, cum ar fi cele tari sau care necesita o masticatie ferma.

In cazul in care iti lipsesc mai mult 2-3 dinti, deja procesul alimentarii devine o reala corvoada! Desigur, daca ti-ai pierdut o intreaga arcada sau chiar ambele, exista si varianta unei proteze mobile in locul unui tratament cu implant dentar, dar confortul nu va fi acelasi.

Alte articole:   3110.2020 - 5.753 de cazuri noi. 162 de cazuri noi la Brașov

Nu in ultimul rand, nevoia inlocuirii dintilor lipsa prin implant dentar tine si de estetica faciala. Stiai ca lipsa dintilor pe termen lung poate provoca modificari vizibile ale fizionomiei fetei? Acestea fiind zise, iata ce solutii iti propun specialistii de la Clinicile Dr. Leahu Bucuresti-Pitesti in ceea ce priveste refacerea partiala sau completa a danturii tale: 

Implant dentar One Day – pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa intr-o singura zi

Formata din scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf, tehnologia One Day iti garanteaza:

  • – rezultate de precizie si acuratete, prin intermediul implantologiei digitalizate;
  • – recuperare post-operatorie rapida, astfel incat iti vei putea relua activitatile obisnuite chiar din a doua zi dupa operatie;
  • – evitarea complicatiilor, precum reactii alergice, datorita materialelor biocompatibile folosite (titan, zirconiu, ceramica).
Alte articole:   Firmă amendată pentru mizeria de pe şantier împrăştiată pe șosea

Implant dentar Fast&Fixed – pentru refacerea completa a danturii si dinti ficsi in doar 24 de ore

Reprezentand o alternativa unica la protezele mobile, incomode si ineficiente, acest tratament cu implant dentar revolutionar iti este recomandat daca:

  • – esti purtator de proteza si iti doresti dinti ficsi;
  • – ti-ai pierdut toti dintii si ai nevoie de o lucrare fixa;
  • – ai dinti irecuperabili, care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
  • – te afli in alte situatii mai complicate.

Asadar, acum refacerea partiala sau completa a danturii, cu rezultate estetice si functionale in adevaratul sens al cuvantului, nu mai reprezinta ceva imposibil! Cu o rata de succes a osteointegrarii de 100% a implantului dentar, specialistii de la Clinicile Dr. Leahu te asteapta cu solutii inovatoare, care iti vor readuce zambetul pe buze in cel mai scurt timp.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.