Șoriceii teroriști se dau la primarul din Săcele?

Șoriceii teroriști se dau la primarul din Săcele?

Se pare că șoriceii teroriști din Săcele au trecut la un nou nivel de intimidare. După ce au incendiat mașina jurnalistei Onelia Pescaru (anchetă peste care s-a pus batista pe țambal și se tot cercează, după ce victima nu a vrut să accepte varianta „scurcircuit”), acum au căpătat apetit pentru mașina primarului din Săcele, Virgil Popa.

În data de 8 iunie a anului în curs am găsit mașina de serviciu a primăriei, cu care mă deplasez, cu prezoanele desfăcute la roata din stânga față. Am considerat că nu e cazul să anunț organele de poliție, crezând că este un incident întâmplător. Astăzi recunosc cu nu a fost cea mai inspirată decizie pe care am luat-o în acel moment. Aceasta deoarece ieri, 2 iulie, în timp ce mă aflam cu o delegație din orașul francez Vire (de data aceasta cei de la Primărie au nimerit corect numele localității, nu ca pe pagina de facebook a instituției – n.a.), oraș înfrățit cu municipiul nostru, am remarcat în momentul în care mă întoarceam spre primărie că sistemul de frânare nu mai funcționează. S-a constatat apoi că sistemul de frânare de la roata din dreapta spate a fost desfăcut. De data aceasta am anunțat Inspectoratul de Poliție, iar la ora actuală mașina se află sub sigiliu, după ce s-a realizat o primă constatare de către Poliția Municipală Săcele și de către serviciul criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brașov”, a anunțat edilul șef al săcelenilor.

Alte articole:   Anisie: Absolvenții de liceu pot da Bacalaureatul în prima sesiune chiar dacă au febră

Iara povestea continuă. Popa spune că, dacă prima dată a crezut că a fost o întâmplare nefericită, a doua oară are toate motivele să creadă că acțiunea a fost una premeditată și că numai o persoană fără scrupule poate pune în pericol viața cuiva.

Bineînțeles, toată pățania i-a dat primarului PSD din Săcele ocazia să se victimizeze: „Cu toate că suntem departe de campania electorală am observat în ultima perioadă mai multe atacuri virulente din partea unor așa ziși opozanți politici, atât în social-media, cât și prin materiale distribuite în cutiile poștale ale săcelenilor. Aș vrea să cred că între aceste atacuri politice și incidentele de care am pomenit anterior nu este nicio legătură. Consider că am creat un climat de colaborare cu majoritatea consilierilor locali, cu o singură excepție – cea a unui consilier PNL care nici măcar nu mai locuiește în Municipiul Săcele. Aceste întâmplări mai puțin plăcute nu fac decât să mă convingă că sunt pe drumul cel bun în privința administrării orașului”.

Se pare că povestea de iubire PSD – PNL, orchestrată de consilierul județean liberal Andi Kadas s-a dus de râpă la Săcele sau dl. primar face un pic de balet politic, sprijinit de fostul candidat PNL la Primărie, Lucian Pascu, city manager…

Alte articole:   Banca Mondială analizează calitatea aerului din Brașov

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov