S-a refăcut aducțiunea de apă de la Ciucaș. Uzina de apă lucrează la trei sferturi din capacitate

S-a refăcut aducțiunea de apă de la Ciucaș. Uzina de apă lucrează la trei sferturi din capacitate

Ca urmare a operaţiunilor tehnice întreprinse, cât şi a îmbunătăţirii uşoare a calităţii apei din lacul Tărlung, Compnia Apa a anunțat că s-a reuşit creşterea cantității de apă produsă de Uzina de apă potabilă, ajungând la 70% din capacitatea acesteia. Astfel, a început refacerea treptată a nivelului de apă acumulată în rezervoare.

„Menţionăm că apa produsă la Uzina de apă are nevoie de patru ore pentru a ajunge la consumatorii din municipiul Braşov. Estimăm că până la sfârşitul zilei capacitatea de tratare să atingă valori normale pentru ca, treptat, toate zonele afectate să beneficieze de serviciul de alimentare cu apă. Vă asigurăm că apa din reţea îndeplineşte toate normele care o fac proprie consumului”, se arată într-un comunicat de presă.

La ora 13.00, echipele Companieie Apa au reuşit să repare conducta de aducţiune Ciucaş. În prezent se derulează manevrele de umplere a conductei, în vederea restabilirii alimentării cu apă a comunei Tărlungeni şi a zonei Noua-Dârste.

În condiţiile în care, în timpul operaţiunilor de repornire, nu vor apărea alte defecţiuni pe traseul de peste 25 kilometri de reţea, estimăm ca până la sfârşitul zilei această sursă să redevină operaţională şi să contribuie la restabilirea serviciul de alimentare cu apă în zonele menţionate.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele tehnice sunt în teren până la restabilirea deplină a serviciului.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap