Poți comanda genți produse în Milano cu un simplu click!

Poți comanda genți produse în Milano cu un simplu click!

Milano este Capitala Modei prin excelenţă. Milano nu înseamnă doar magazine scumpe cu haine, încălțăminte și genți minunate în vitrină, care trasează noile tendințe. Milano se traduce printr-o cultură complexă a segmentului de fashion, prin toate evenimentele pe care le găzduieşte.

Dar pentru că nu toți avem posibilitatea de a merge la Milano la cumpărături, venim în ajutorul Dumneavoastră cu un magazin deschis în Iulius Mall de la Suceava, dar și cu un magazin online.

Mamamilano, o afacere de suflet

Mamamilano este o afacere de familie, unde producem cu dragoste produse din piele naturala, toate made in Italy. Mamamilano nu este doar o marcă, ci și o modalitate de a fi. Simbolizează libertatea pe care fiecare ar trebui să o exprime individual și creativitate care depășește obiceiurile.

Având în vedere acest lucru, marca creează produse astfel încât acestea să devină un mijloc de comunicare a identității și a emoțiilor lor. Emoția poate deriva „din imagini”, „din culori” și „din simboluri”. Poate proveni de la un contrast dinamic și echilibrat între designul modern și cel tradițional, fără prejudecăți. Diferitele linii sunt inspirate de acest principiu, oferind o gamă largă de teme cu care vă puteți amesteca propriul mesaj.

Născuta din pasiunea si experienta de câteva decenii a fondatorului său Pino, Mamamilano este un punct de referință pentru industria produselor din piele din Milano. Recent, datorita contributiei membrilor tineri din familie, compania a intrat într-o perioada de evolutie e brandului de design si materiale pentru un produs care este intotdeauna proaspat si original, fără a neglija calitatea.

Alte articole:   Unii vor să muncească cu orice preț în România

Pielea utilizată, precum si accesoriile, sunt italiene și întregul proces de producție este realizat în provincia Milano. Clienții noștri se întreaba mereu cum este posibil să menținem calitatea produselor la prețuri pentru toata lumea. Răspunsul este foarte simplu: produsul trece direct din laboratoare în  magazinele noastre. Mamamilano nu cunoaște intermediari.

Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la tel. +40.751.316.221. Toate produsele noastre pot fi vizualizate AICI!

CLICK pe poze pentru a se mări!

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.