blog-logo

Florin Buliga, autorul triplului asasinat, vrea să reintre în afaceri cu medicamente

Florin Buliga, autorul triplului asasinat, vrea să reintre în afaceri cu medicamente

Din spatele gratiilor, Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii, într-un apartament de bloc din cartierul brașovean Noua, vrea să reintre în afaceri cu medicamente, după ce și-a devalizat firma.

Autorului triplului asasinat, aflat acum în arest, privește lucrurile dintr-un cu totul alt unghi. Vrea cu orice preț să-și redeschidă firma pe care o devalizase de aproximativ 400.000 de euro și să producă bani din pușcărie, scrie Liberatea.ro.

„Vreau să reintru în afaceri cu medicamente și am nevoie de un administrator pe care să-l împuternicesc să preia societatea și de un furnizor serios de marfă. Vreau să reintru pe piață, acolo unde am fost”, ar fi fost mesajul criminalului.

Acesta i-a contactat pe foștii parteneri de afaceri, însă cei contactați nu numai că au refuzat să reintre în afaceri cu Florin Buliga, dar i-au și transmis că nu vor să mai audă vreodată de el.

Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz

Pe de altă parte, apartamentul unde s-a produs tripla crimă a ajuns în administrarea temporară a Vasilicăi Teianu, cumnata lui Florin Buliga.

„Sora victimei a primit, acum două zile, cheile apartamentului cu trei camere unde au fost comise crimele. Femeia a cerut autorităților judiciare să i se dea voie să arunce cele trei paturi în care au fost comise asasinatele. Apartamentul cu trei camere pus sub sechestru va rămâne în administrarea temporară a cumnatei criminalului până la soluționarea cazului”, au declarat pentru libertatea.ro, surse apropiate anchetei.

Potrivit aceleași surse, la dosarul triplului asasinat au ajuns și ultimele documente care confirmă că Florin Buliga era drogat când și-a ucis soția și pe cei doi copii. În buletinul toxicologic scrie, negru pe alb, că în sângele și în urina criminalului a fost descoperit tetrahidrocanabinor, substanța activă principală din canabis, întâlnită în hașiș și marijuana.

„Nu s-a stabilit, însă, o legătură directă între faptul că era consumator de cannabis și faptul că a omorât trei oameni. Nu drogurile l-au împins spre crimă”, au relatat aceleași surse judiciare pentru libertatea.ro.

Aceleași surse judiciare spun că, „Buliga e cuprins de regrete mari. Spune că nu știe ce s-a întâmplat cu el atunci, că a avut un gol de memorie pe care nu și-l poate explica. S-a lăsat complet de fumat și mănâncă doar fără carne, e vegetarian”.

Între timp a fost finalizată și expertiza psihiatrică, iar medicii l-au găsit apt pentru o condamnare care poate fi și pe viață. În documentul medical care este acum probă la dosar, specialiștii în psihiatrie au notat că Florin Buliga are discernământ scăzut și suferă de tulburări psihice.

”Numitul Buliga Florin Mircea prezintă diagnosticul tulburare schizotipală cu decompensare afectivă de tip depresiv. Este orientat temporo-spațial auto și alopsihic, are discernământul scăzut raportat la fapta pentru care este cercetat și necesită măsuri de siguranță cu caracter medical, conform art.109 CP”, au concluzionat specialiștii care l-au examinat, citati de libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, Florin Buliga s-a resemnat și e conștient că va sta mult timp în spatele gratiilor pentru faptele comise.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate