blog-logo

VIDEO Ce spune primarul din Zărnești despre inundațiile din oraș

VIDEO Ce spune primarul din Zărnești despre inundațiile din oraș

UPDATE Primarul orașului Zărnești, Alexandru Lucian Igrișan, ne-a contactat pentru a ne spune cine este în culpă pentru inundațiile din localitate, în contextul în care povestea s-a repetat:

A.L.I. Știrea despre inundațiile din Tohanul Vechi nu este corecta. Primaria nu are atribuție in albiile râurilor. Noi am sesizat instituția cu care este abilitata sa rezolve problema. Cu tot respectul pentru munca dumneavoastră.
Reporter: Dvs. sunteți președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.
A.L.I.: Da. Și am fost personal prezent toată ziua de astazi.
Rep.: Ce masuri ați dispus de la ultima inundație?
A.L.I.: Am sesizat in nenumărate rânduri SGA (Serviciul de ospodărirea Apelor – n.a.). Am dus câteva mașini cu materiale din demolări văzând ca SGA nu face nimic.
Rep.: În comitet s-a stabilit un termen de conformare?
A.L.I.: Evident. Astăzi am intervenit cu utilaje și oameni atât acolo cât și in celelalte zone cu probleme. Pot sa știu cine v-a furnizat informațiile din teren ?
După cum se vede, din păcate, doar discuțiile în Comitetul Local pentru Situații de Urgență nu rezolvă problemele cetățenilor. Dacă o instituție nu și-a făcut treaba, poate ar fi trebuit sesizat prefectul, pe cale ierarhică cel responsabil de situațiile de urgență. Așa, totul pare ca la ședințele de partid de pe vremuri, unde se bifau niște întâlniri. Ba, pe vremuri, se mai luau și măsuri, de frica „organului”…

Apele dau bătaie de cap și locuitorilor din orașul Zărnești. 12 gospodării au fost afectate de apele revărsate. Oamenii se plâng că autoritățile locale nu au luat măsuri de la ultimele inundații de acum câteva luni și acum sunt nevoiți să sufere din nou.

Alte articole:   Polițiștii din Brașov au dat, vineri, amenzi în valoare totală de 9.200 de lei

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.