Lucrări de urgență pe Drumul CET-ului

Lucrări de urgență pe Drumul CET-ului

Viceprimarul Laszlo Barabas a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență, pentru a decide măsurile necesare  în urma surpării unei porțiuni din malul râului Timișul Sec, pe Drumul CET-ului (str. Timișul Sec).

Acțiunea apei a lăsat descoperită o parte a unei rețele de canal colector și există riscul ca aceasta să se deterioreze, ceea ce ar duce la o poluare a râului sau rețeaua electrică să fie afectată. 

„Având în vedere că, în cazul deteriorării canalului colector, există riscul poluării riscului Timișul Sec, Comitetul local pentru Situații de Urgență a aprobat intervenția în regim de urgență pentru derularea unor lucrări de consolidare a malului și de reducere a riscurilor de deteriorare a rețelelor, atât a canalului colector, cât și a rețelei electrice. Lucrările vor cuprinde două etape, respectiv devierea cursului de apă, astfel ca pârâul să nu mai sape în mal, urmată de punerea în siguranță a rețelelor și de consolidarea malului. Lucrările vor fi efectuate de Serviciul de Gospodărire a Apelor și Compania Apa”, a precizat viceprimarul Barabas Laszlo.

În luna martie, tot din cauza ploilor abundente, aceeași porțiune din mal s-a surpat, iar Direcția Regională de Drumui și Poduri, care administra șoseaua la acea vreme, a efectuat o serie de lucrări de consolidare.
Alte articole:   Încă un incendiu de vegetație, la Șinca
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap