Accident la Rupea Gară. Opt persoane implicate

Accident la Rupea Gară. Opt persoane implicate

12.30 „Un autoturism inmatriculat in Serbia, cu patru ocupanti de nationalitate chineza, ar fi intrat in depasirea unui autotren, intrand in coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar din sens opus. Au rezultat patru victime (doi cetateni chinezi si doua persoane din auto condus regulamentar), toate constiente. Traficul se desfasoara alternativ in acest moment. Colegii efectueaza cercetarea la fata locului”, a precizat prutătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

12.06 „Cele doua victime incarcerate au fost extrese, sunt policontuzionate, iar una dintre ele are fracturi la membrele inferioare si superioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Luiza Dănilă. În urma evaluărilor de la această oră, patru victime vor fi transportate la spital.

Alte articole:   DS Smith, lider în producția de ambalaje, a atins trei obiective globale în materie de sustenabilitate

11.18 Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervine la aceasăt oră la un accident care a avut loc pe DN13, la Rupea Gară, între două autoturisme.

Potrivit primelor informații, două persoane sunt încarcerate, din fericire conștiente. In total, in cele doua autoturisme se aflau opt  persoane.

Pentru acordarea primului ajutor au fost trimise un echipaj de descărcare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și patru echipaje SMURD.

Foto: DRDP Brașov

Revenim cu amănunte!

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate