blog-logo

Gabriel Andronache: „Naționalizarea” veniturilor autorităților locale continuă!

Gabriel Andronache: „Naționalizarea” veniturilor autorităților locale continuă!

Deputatul liberal brașovean Gabriel Andronache dezvăluie o nouă lovitură pe care Guvernul o dă administrațiilor locale. Acesta spune că este cel de al treilea episod din Guvernarea PSD-ALDE, dată primăriilor. De această dată este vorba despre veniturile încasate din amenzi!

„«Este foame de bani»! Citatul dintr-o piesă muzicală celebră este elocvent pentru a defini dorințele Guvernului României. Promisiunile electorale fantasmagorice determină coaliția PSD-ALDE să caute surse de venit și în gaură de șarpe! Ținta predilectă pare a fi formată din sursele de venit ale bugetelor autorităților locale. A venit rândul milioanelor de lei colectate de autoritățile locale din amenzi. Printr-un mecanism insidios, insituit prin lege, Guvernul PSD obligă autoritățile locale ca în două zile să vireze, cu titlu de creanță, în contul Trezoreriei Statului, tot ceea ce încasează din amenzi, cu promisiunea restituirii după alte două zile. Ce se întâmplă dacă statul nu își îndeplinește această obligație de restituire? Nimic! În fapt, statul dorește să aibă la dispoziție cele aproximativ 500 milioane lei colectate de autoritățile locale din amenzi pentr-un acoperi golul zilnic de finanțare”, spune depeutatul brașovean.
Acesta spune că asistăm la o haiducie fiscală practicată de Guvernul României, care nu ține cont că se aruncă în faliment orașele țării, dar care direcționează politic pomenile electorale guvernamentale. Primele autorități afectate vor fi municipiile reședință de județ.
„Prin urmare, stimați cetățeni din marile orașe ale țării, mai puțin asfalt, mai puțină curățenie și mai multe gropi, mai multă mizerie, pentru Dvs., din partea Guvernului PSD-ALDE!”, conchide Gabriel Andronache.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Instabilitate atmosferică accentuată în mai multe regiuni, până duminică dimineaţă. Pentru mai multe judeţe a fost emis cod portocaliu

Anunţuri mică publicitate