blog-logo

Trei spărgători, prinși de polițiști după ce au dat „lovitura”

Trei spărgători, prinși de polițiști după ce au dat „lovitura”

Polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 ani, din comunele Prejmer și Budila, toți cu antecedente penale.

Aceștia, la data de 25 iunie, în jurul orei 5.00, au fost surprinși de către polițiști în timp ce încercau să ascundă mai mulți saci cu bunuri într-un spațiul destinat depozitării deșeurilor menajere, în apropierea Pieței Dacia.

În urma verificărilor s-a stabilit că bunurile, pături, perdele și alte obiecte de uz casnic, în valoare de aproximativ 3.000 lei, ar fi fost sustrase cu puțin timp înainte, dintr-o societate comercială cu obiect de activitate comercializarea de produse textile, amplasată pe Bulevardul Gării, prin spargerea geamului.

Alte articole:   Acțiuni ale Poliției Rutiere Brașov, în această dimineață! Amenzi de peste 26.000 de lei în doar 3 ore!

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate. Cei în cauză a fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate