blog-logo

Tâlhar brașovean, fără permis, și cu mașina furată, depistat în Slobozia

Tâlhar brașovean, fără permis, și cu mașina furată, depistat în Slobozia

Un braşovean în vârstă de 27 de ani, care este suspectat că a tâlhărit mai multe femei, a fost prins în flagrant la volanul unui autoturism furat, căruia îi înlocuise plăcuţele cu numărul de înmatriculare, pe care îl conducea pe raza localității Slobozia, fără să deţină permis de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu, bărbatul de 27 de ani ar fi comis mai multe fapte de tâlhărie şi o tentativă la tâlhărie, în diferite zone ale municipiului Brașov.

Acesta, ar fi sustras bijuterii din metale prețioase, lanțuri și medalioane, prin smulgere, de la gâtul mai multor femei.

Alte articole:   Guvernul reglementează astăzi suspendarea activităţii operatorilor economici care nu respectă regulile anti-COVID

După ce a fost prins în flagrant, bărbatul a fost adus la Braşov, și reținut pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere care a fost aprobată de magistrat.

El este cercetat în continuare, inclusiv pentru infracţiuni de tâlhărie, complicitate la tâlhărie, tentativă la tâlhărie, furt calificat, conducere fără permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Decizia nu este definitivă, iar inculpatul a contestat, deja, măsura, astfel că dosarul va ajunge la Curtea de Apel, pentru soluţionare, care va emite o hotărâre în ce priveşte măsurile care vor fi luate în privinţa tânărului.

Alte articole:   Campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor, în mai multe localități din județul Brașov

Între timp, tânărulul rămâne în arest.

Foto: arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate