blog-logo

Încă o seară de proteste, la Brașov (Foto)

Încă o seară de proteste, la Brașov (Foto)

Noi proteste au avut loc duminică seara, la Brașov, față de modificările deja făcute de parlamentari la Codurile Penale și față de Guvern.

Cea de-a cincea zi de proteste a adunat aproximativ 3.000 de brașoveni.

Oamenii s-au s-au strâns la ora 18.00, în fața prefecturii Brașov și au marşăluit pe străzile oraşului, pe traseul Prefectura – Onix – Bdul Griviței – Pasaj cale ferată Independentei – strada Independenței – strada 13 Decembrie – Onix – Prefectură.

Pentru prima dată, coloana de manifestanţi a ajuns în cartierul Tractorul, pe strada Independenţei.

Ca și în celelalte seri oamenii au cerut demisiile lui Dragnea şi Dăncilă şi au acuzat corupţia şi hoţia regimului Dragnea.

Alte articole:   Gala MERITO: Trei profesori brașoveni au fost premiați pentru inovație în educație 

Protestatarii au purtat pancarte pe care scria „PSD – Ciuma Roşie” şi „Jos guvernul mincinos”.

Pe durata marșului oamenii au scandat: ,,Ole!Ole!Oleoleole! După ploaie vine soare, Dragnea merge la-nchisoare”, „Jos, jos, jos – Guvernul mincinos”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „DNA să vină să vă ia”, „Demisia, demisia”, „Nu se mai poate / Vrem anticipate”.

La ora 22.30 protestarii braşoveni au ajuns în faţa Prefeturii, unde au aprins luminiţele şi au cântat Inmul ,,Deşteaptă-te române”.

Protestele au început miercuri seară, când peste 1.000 de oameni au protestat, fiind nemulțumiți de adoptarea modificărilor la Codul de Procedură Penală.

Vineri și sâmbătă au ieșit în stradă câteva sute de persoane, pentru a protesta față de gestul incalificabil al liderului PSD Liviu Dragnea,care a cerut iertare pușcăriașilor că nu a modificat mai repede Legile Justiției și a anunțat a că nu demisioneză din funcțiile deținute în Parlament și în Partidul Social Democrat pentru a ,,zdrobi statul paralel”.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor: Este exclusă înghețarea pensiilor și salariilor anul acesta 

Proteste similare au avut loc în Capitală și în mai multe orașe din ţară, printre care Sibiu, Cluj-Napoca și Iaşi.

Foto: brasovmetropolitan.ro/mytex.ro

 

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.