blog-logo

VIDEO Cum s-a finalizat o şicanare în trafic între un biciclist şi un taximetrist

VIDEO Cum s-a finalizat o şicanare în trafic între un biciclist şi un taximetrist

9.32 UPDATE Purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, Gabriela Dinu, a venit cu preciuzări asupra incidentului: „Evenimentul s a petrecut in data de 19 iunie a.c, in jurul orei 16.30. Un barbat de 34 ani care a circulat cu bicicleta in intersectia sens giratoriu a strazilor 13 Decembrie si Indepentei, in urma unor sicane in trafic, a avut o altercatie cu un barbat de 34 ani, care conducea un taxi, cei doi adresandu si injurii. La punerea in miscare a autoturismului acesta a lovit bicicleta, pe care anterior conducatorul acesteia o pozitionase in fata vehiculului. Barbatul care a condus taxiul a depus plangere iar in prezent se efectueaza verificari pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care evenimentul a avut loc si a masurilor legale ce se impun”.

Alte articole:   Intabularea cartierului Electroprecizia a fost finalizată

7.30 O bicicletă a fost victima unei confruntări între şoferul unui taximetru şi un biciclist. Evenimentul a avut loc în sensul giratoriu de la Lidl Tractorul. După câteva secunde de dispute verbale, biciclistul a dat să plece, moment în care taximetristul a pornit maşina, deşi biciclistul nu apucase să treacă de botul maşinii. Vedeţi în clipul video ce s-a întâmplat.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută. Potrivit unui cititor, biciclistul ar fi lovit maşina şi ar fi rupt oglinda retrovizoare, iar şoferul ar fi depus reclamaţie la secţia 3 de poliţie, „pentru loviri”.

Distribuie dacă îți place!
 1. de ce scrii articole daca habar nu ai ce sa intamplat…taximetristul a fost lovit , oglinda masini i-a fost spartă iar înainte de taximetru un alt conducător auto a fost blocat de biciclist… numai stiri false

  Reply
 2. Foarte bine a facut taximetristul!

  Reply
 3. un biciclist bun este un biciclist insingerat

  Reply
  • Da, plin de sangele tau si al familiei tale de gunoi. Cine crezi ca are mai multe sanse intro altercatie de genul, un taximetrist burtos care nu are un de sa fuga ori un sportiv incalzit si antrenat?

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov