blog-logo

Rezultatul testelor toxicologice în cazul criminalului de la Brașov. Ce au descoperit specialiștii

Rezultatul testelor toxicologice în cazul criminalului de la Brașov. Ce au descoperit specialiștii

Procurorii au primit rezultatul analizelor toxicologice în cazul lui Florin Mircea Buliga, braşoveanul în vârstă de 43 de ani care şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii, la sfârșitul lunii martie.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, analizele toxicologice au arătat că el avea în corp o substanţă provenind de la cannabis, dar aceasta era inactivă.

Substanţa activă nu a fost găsită de specialişti, care au precizat că este posibil ca bărbatul să fi consumat droguri cu mai mult de 6-8 ore înainte de comiterea faptei, fiind posibil ca la momentul producerii crimelor să nu se mai fi aflat neapărat sub influenţa drogului, relatează news.ro.

Alte articole:   11 pacienți confirmați cu COVID-19, au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au precizat că probele au fost prelevate cu acordul bărbatului, după ce acesta s-a predat şi a fost audiat.

Expertiza psihiatrică a stabilit că bărbatul a avut discernământ scăzut în momentul comiterii faptelor, însă și așa, anchetatorii susțin că bărbatul poate răspunde penal pentru faptele sale.

Florin Mircea Buliga este cercetat în arest preventiv, aflându-se în arestul IPJ Braşov. Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a admis marți, prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile, de la 26 iunie la 25 iulie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.