blog-logo

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: În cazul lui Liviu Dragnea funcționează prezumția de nevinovăție

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: În cazul lui Liviu Dragnea funcționează prezumția de nevinovăție

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția asupra faptului că decizia de ieri a judecătorilor, în cazul președintelui PSD, este una în primă instanță și că în acest caz funcționează prezumția de nevinovăție.

„Ar fi bine ca și în România principiile europene să funcționeze pe deplin. Prezumția de nevinovăție este un principiu european, iar Liviu Dragnea beneficiază în totalitate de aceasta. Vorbim despre o decizie în primă instanță. După cum s-a văzut, nu toți judecătorii au avut același punct de vedere. Orice discuție care ignoră prezumția de nevinovăție intră într-o sferă a dezbaterilor politice superficiale. Din punct de vedere al PSD, nu se schimbă nimic după ziua de ieri. Partidul Social Democrat a câștigat alegerile cu un scor foarte clar și, alături de aliații săi, are datoria de a guverna România şi de a răspunde așteptării celor care ne-au oferit încrederea lor”, susține Răzvan Popa.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Tânăr atacat de o viperă în Piatra Craiului. A avut mari șanse să scape cu viață
 1. pupatul in fund dauneaza grav danturii ! Daca vreti sa aveti in conducerea partidului condamnati penali si sa va mandriti cu asta ,mult succes! Nu este demn ca Romania sa fie condusa de condamnati penali pentru furtisaguri .Internetul nu uita nimic dnule Popa! nu cred ca mai pupati parlamentul european

  Reply
  • Pai si acum l-a pupat absolut din nimereala! Sa nu uitam ca o alta insusire ce poate fi considerata standard in cazul PSD e lipsa crasa de competenta

   Reply
 2. Va rugam sa ne dati un exemplu de politician european aflat in aceeasi situatie cu dragnea. Si care nu si-a dat inca demisia pentru a proteja imaginea partidului sau. Multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate