Prima ediție a Dream Family Festival, la Brașov. Patru zile de activități dedicate copiilor și familiilor

Prima ediție a Dream Family Festival, la Brașov. Patru zile de activități dedicate copiilor și familiilor

În perioada 21-24 iunie, va avea loc prima ediție a Dream Family Festival, eveniment dedicat copiilor și familiilor

Cel mai mare festival dedicat familiei din România se va desfășura pe platforma fostului Stadion Municipal. Locația de 25.000 de metri pătrați va fi transformată cu acest prilej într-un spațiu de entertaiment ce va include zeci de activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

În cele 4 zile, spațiul de Festival va fi împărțit în 5 zone distincte:

Enchanted Forest este zona dedicată artei și creației unde se vor găsi galerie de artă, cinema în aer liber, teatru, ateliere de creație, pictură și  alte mesteșuguri.

Carnival Area este zona de carnaval pentru cei mici și mari. Vor fi prezente atracții de la carusel la masinuțe și montagne russe pentru copii.

Playground este zona de sport ce include volei, badminton, basket, tenis de masă, panouri de cățărări.

Land of Mistery este zona dedicată științei și misterelor. Aici se va afla  un laborator Virtual Reality, laborator de criminalistică, zonă de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observații astronomice cu telescopul la Soare și petele solare, Lună, Venus, Jupiter, Saturn, cursuri de identificare și recunoaștere a constelațiilor, planetelor și stelelor principale.

Food Truck Arena este locul în care cei mari vor redescoperi gusturile copilăriei și, împreună cu cei mici vor explora diversitatea gastronomică internațională.

Alte articole:   Primăria nu va reautoriza stația de asfalt din Bartolomeu

Arena reprezintă scena principală, unde vor susține concerte artiști precum Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan, Gașca Zurli și alți invitați speciali.

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar care își propune ca, în cele 4 zile de evenimente, să ofere brașovenilor, și nu numai, experiențe de neuitat și șansa de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi. Organizatorii au pregătit sute de activități prin care vor încuraja familiile să se joace, să învețe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi și să contureze amintiri frumoase împreună.

Biletele și abonamentele sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro și în magazinele partenere din țară.

Un abonament este valabil pentru o singură persoană pentru cele 4 zile de festival. Un bilet de acces este valabil pentru o singură zi de festival. Copiii sub cinci ani beneficiază de gratuitate.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar însoțiți de un adult.

Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro și pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/ .

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.