blog-logo

Încă o lună de arest preventiv pentru autorul triplului asasinat din Brașov

Încă o lună de arest preventiv pentru autorul triplului asasinat din Brașov

După mai bine de două luni de arest preventiv, Florin-Mircea Buliga, bărbatul care și-a măcelărit familia la finalul lunii martie, ramâne încă o lună în arest.

Deoarece mandatul de arest preventiv urma să expire, Buliga a fost dus în fața judecătorilor pentru prelungirea acestuia, iar Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a admis marți, prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile, de la 26 iunie la 25 iulie, relatează MyTex.

Deși a luat viața a trei persoane, asasinul nu a fost abandonat după gratii. El este vizitat la pușcărie doar de frate, care chiar dacă locuiește la Suceava, își face timp și, atunci când Buliga are zi de vizită programată, se duce să-l vadă.

”Fratele lui e singura persoană care se duce să-l vadă la închisoare. Chiar dacă stă la Suceava, își face mereu timp pentru vizite la închisoare. Nu l-a abandonat, e chiar îngrijorat și întreabă mereu ce o să se întâmple cu fratele lui. El îi duce haine de schimb și cărțile pe care acesta le cere. Citește doar cărți cu subiecte legate de spiritualitate și existență umană și Biblia”, au declarat surse judiciare, pentru Libertatea.

În acest timp, bărbatul care şi-a ucis soţia şi cei doi copii, cu un cuțit de vânătoare, în timp ce dormeau, a fost supus expertizei psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.

Alte articole:   Octavian Jurma: Pentru prima dată în valul 4, viteza de vaccinare a depăşit viteza de infectare

Expertiza medico-legală arătat că acesta nu a conștientizat în totalitate urmările faptelor sale, însă bărbatul va răspunde penal pentru faptele sale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.