blog-logo

Fostul patron al FC Braşov, Ioan Neculaie, va fi eliberat condiţionat

Fostul patron al FC Braşov, Ioan Neculaie, va fi eliberat condiţionat

Fostul patron al FC Braşov, Ioan Neculaie, va fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Codlea, decizia în acest sens a Tribunalului Braşov fiind definitivă.

Tribunalul Braşov a menţinut, miercuri, decizia Judecătoriei Braşov, care, pe 15 mai, a dispus liberarea condiţionată a omului de afaceri Ioan Neculaie.

Acesta a executat aproximativ şase luni din pedeapsa de doi ani de închisoare.

„Condamnatul rămâne eliberat condiţionat. S-a dispus punerea în libertate, dacă nu este arestat în altă cauză. Definitivă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Cristina Ciolacu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Braşov.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în noiembrie la Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa. Fostul patron al FC Braşov era căutat pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Alte articole:   Bode: Alocarea banilor pentru reabilitarea drumurilor naționale nu s-a mai făcut în funcție de influența “baronilor” locali

Ioan Neculaie a fost închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său.

Pe lângă sentinţa de doi ani, Ioan Neculaie a fost obligat să achite şi suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deţine fabrica de autocamioane Roman S.A. În urmă cu mai mult de doi ani, a renunţat la echipa de fotbal FC Braşov, pe care o finanţa din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.