blog-logo

25.000 de euro, marele premiu la Cerbul de Aur

25.000 de euro, marele premiu la Cerbul de Aur
Pregătirile pentru Festivalul Cerbul de Aur, ediţia 2018, au intrat în linie dreaptă: astăzi, 20 iunie, încep înscrierile pentru Concursul internaţional de interpretare.
Artiştii care doresc să participe la concurs se pot înscrie până în data de 11 iulie a.c., pe site-ul oficial al evenimentului, cerbuldeaur.ro, unde este publicat şi Regulamentul Festivalului Concurs.
La finalul perioadei de înscrieri, juriul selecţiei va decide artiştii care vor intra în competiţie. În acest an, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca şi se vor duela muzical pentru Marele Trofeu cel mult 15 concurenţi. Dar premiile vor fi mai multe!
La 50 de ani de la prima ediţie, Cerbul de Aur 2018 va avea o desfăşurare de gală, cu numeroase premii, a căror valoare totală este de 65 de mii de euro. Pe lângă Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, la această ediţie aniversară, concurenţii pot câştiga alte opt premii:
 •     Premiul I
 •     Premiul al II-lea
 •     Premiul al III-lea
 •     Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti;
 •     Premiul Braşovului;
 •     Premiul Publicului
 •     Premiul Presei Festivalului
 •     Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune
Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie a.c., în Piaţa Sfatului din Braşov. În an aniversar, dedicat Centenarului României şi semicentenarului festivalului, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, o Gală a Festivalului şi evenimente adiacente.
Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.
Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Două cutremure s-au produs în această dimineață în zona seismică Vrancea
 1. Elveniva MIGNEA 21 iunie 2018, 8:49 AM

  O mare greseala desfasurarea acestui Festival in Piata Sfatului. Este o nebunie agresiunea sonora asupra locuitorilor din zona si a potentialilor consumatori a restaurantelor din zona. Cred ca avem de’a face cu bolnavi mintali la comanda acustica aFestivalului cu nivele care depasesc bine peste 100dB. Mutati acest Festival „de merde” intr’un stadion si lasati brasovenii si turistii sa se plimbe si sa consume linistiti in zona comerciala a Pietii.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate