Încă o dovadă de prostie din partea Poliției Locale

Cum e turcul și pistolul. Așa spune o veche zicere românească. La noi, cum e șeful Poliției Locale (individul ăla care se plimbă cu mașina instituiei prin țară după bunul plac, pe bani publici), se pare că așa sunt și unii angajați. Iată ce a pățit un tânăr brașovean, pe care soarta l-a ținutuit într-un scaun cu rotile.

„Deşi foarte des se întâmplă ca şoferii să ignore marcajul care indică faptul că anumite spaţii de parcare sunt rezervate persoanelor cu handicap, autorităţile se implică foarte rar”, ne-a scris Ovidiu. Din păcate, Poliția Locală a ajuns să-l umilească, parcă în bătaie de joc, deși suntem convinși că este vorba despre prostie.

Tânărul a parcat la Modarom, pe un loc destinat persoanelor cu handicap locomotor, din fericire liber. Când s-a întors, a găsit în parbriz o invitație la sediul Poliției Locale pe motiv că a parcat neregulamentar…

Mai trebuie menționat că mașina brașoveanului avea înssemnul că aparține unei persoane cu probleme locomotorii afișat pe parbriz. Pentru milițienii locali, precizăm că semnul  reprezintă faptul că mașina aparține sau transportă o persoană cu handicap locomotor. Iar marca autoturismului „W” din invitație nu prea se știe ce este… Tot pentru milițieni, prescurtarea de la Volkswagen este VW și se citește „fau ve”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Au început înscrierile pentru festivalul competițional Dracula Film Festival 2020
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.