blog-logo

Festivalul „Cerbul de Aur“ începe cu o Gală Aniversară Românească

Festivalul „Cerbul de Aur“ începe cu o Gală Aniversară Românească

După o întrerupere de nouă ani, Festivalul Internaţional ”Cerbul de Aur” se va desfăşura în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, iar ediția din acest an este dedicată Centenarului României.

Potrivit agerpres, Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur“ va începe pe 29 august cu o gală aniversară românească, la care vor participa premianţii şi trupele de la ediţiile anterioare ale evenimentului.

Show-ul va fi completat cu imagini din arhiva TVR de la ediţiile precedente ale manifestării. Următoarele două seri vor fi dedicate concursului propriu-zis.

În afara concurenţilor vor fi şi o serie de invitaţi care vor susţine mini-recitaluri. Seara a patra va fi cea de gală, în care vor fi premiaţi câştigătorii ediţiei 2018 a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur“.

Alte articole:   29 octombrie, Ziua Internațională a Internetului. Care a fost primul mesaj transmis online

Seara va fi încheiată de recitalul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume nu este dezvăluit până ce TVR va finaliza negocierile pentru contract.

Manifestarea se va încheia pe 2 septembrie cu Gala Centenară, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră modernă, conform sursei menţionate.

Până acum au avut loc 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în 2009.

Printre artiştii străini care au urcat de-a lungul anilor pe scena Festivalului Internaţional ”Cerbul de Aur”, organizatorii îi amintesc pe Diana Ross, Amalia Rodrigues, Julio Iglesias, Sheryl Crow, Tom Jones, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas.

Distribuie dacă îți place!
  1. Sebastian Gheorghiu 16 iunie 2018, 2:30 PM

    În sfârșit o decizie absolut normală. Eu cred că TVR nu ar trebui să se mai cramponeze cu Eurovision întrucât nu merită să mai cotizeze la o afacere geo-politică. Totodată, consider că accentul ar trebui să cadă pe acest festival. Închipuiți-vă ce s-ar fi întâmplat dacă TVR nu ar fi cheltuit fondurile cu semifinalele Eurovision pe provinciile istorice și ar fi ținut banii pentru „Cerbul de aur”.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.