Peste un milion de vizitatori la Dino Parc Râșnov

Peste un milion de vizitatori la Dino Parc Râșnov

La trei ani de la deschidere, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, a înregistrat peste un milion de vizitatori.

În cei trei ani de activitate, cifra de afaceri a Dino Parc Râşnov a crescut de la an la an.

Parcul a înregistrat o creștere cu 12,36% a cifrei de afaceri în 2017 față de 2016, de la 9,881 milioane lei la 11,102 milioane lei. De altfel, cifra de afaceri s-a menținut pe un trend ascendent și în primul trimestru ala cestui an, cu o valoare de 747.676 lei, în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, cînd era 636.049 lei.

 „Comunitatea celor pasionați de dinozauri și de paleontologie se mărește pe zi ce trece, iar asta nu poate decât să ne bucure. Iubitorii de dinozauri sunt de toate vârstele, de la copii de 3 ani, până la părinți și bunici, acesta fiind principalul motiv pentru reușita de a depăși un milion de vizitatori. În continuare ne dorim să atragem atenția unor noi vizitatori, dar avem grijă și de cei care ne vizitează constant și pentru care pregătim noutăți în fiecare sezon”, a declarat managerul Dino Parc Râșnov, Adrian Apostu.

Dino Parc Râşnov și-a deschis porțile în iunie 2015. Parcul se întinde pe o suprafaţă totală de 1,4 hectare şi găzduiește 55 de dinozauri în mărime naturală, atestaţi ştiinţific, și dinozauri animatronici.

Alte articole:   Poliția a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea!

Pe lângă un traseul cu dinozauri, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuţe în arbori, un cinematograf 9D, tiroliene şi multe zone interactive.

Dinozaurii au fost construiţi în România, cu sprijin tehnic şi ştiinţific din partea unei echipe care conduce un parc similar în Germania.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.