Deratizare, dezinsecție și dezinfecție în unităţile de învăţământ și în toate parcurile din oraș

Deratizare, dezinsecție și dezinfecție în unităţile de învăţământ și în toate parcurile din oraș

Primăria Braşov, în colaborare cu SC Coral Impex SRL, va efectua în perioada 14 – 30 iunie o campanie de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie în unităţile de învăţământ şi în sediile instituţiilor publice din oraş.

Substanța folosită pentru deratizare este Jade Block (substanța activă – bromadiolone), iar pentru dezinsecție – substanțele utilizate Freedom 11 Micro E (substanța activă – d-fenotrin) și Piretrosect CE (substanța activă – cipermetrin).

În ceea ce privește dezinfecțiea, substanța utilizată este Preventol CD 601 (substanța activă, biphenyl-2-ol).

De asemenea, tratamente pentru combaterea capușelor în zonele de agrement (parcuri, locuri de joacă etc) din municipiul Brașov. Substanța utilizată este Parainsect CE , având substanța activă, permethrin.

Tot în această perioadă, pe suprafața domeniului public și privat al Municipiului Brașov, se va desfăşura şi o  campanie de dezinsecţie, pentru combaterea insectelor adulte urmând a se utiliza produsele „K-othrine Profi EC 250”, având substanţa activă deltamethrin şi „Deadyna” (cu substanţa activă cipermetrin), iar pentru eliminarea larvelor va fi folosit produsul „Biopren 50 LML” ce are ca substanţă activă S-metopren.

Produsele menționate se regăsesc în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană, de către Ministerul Sănătății și fac parte din grupa Xn și Xi de toxicitate.

,,Vă rugăm ca în perioada execuției tratamentelor pentru combaterea capușelor și a serviciilor de dezinsectie, pe domeniul public și privat, să luați toate măsurile care se impun, în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Brașov și SC CORAL IMPEX SRL, sunt absolvite de orice responsabilitate”, se arată în comunicatul Primăriei Brașov.

În cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Alte articole:   FOTO: Carambol pe DN11, la Lunca Câlnicului

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap