Baza Olimpia s-a redeschis, astăzi, pentru tenis. Prima săptămână, gratis

Baza Olimpia s-a redeschis, astăzi, pentru tenis. Prima săptămână, gratis

Terenurile de tenis de la Baza Olimpia s-au redeschis astăzi, la ora 15.00, după ce în ultimii trei ani au fost închise. Cele cinci terenuri de tenis au fost reamenajate, iar toate echipamentele vechi au fost înlocuite complet.

La momentul inaugural au fost prezenți președintele Consiliului Județean Brașov Adrian-Ioan Veștea, vicepreședintele CJ Adrian Gabor, directorul general al Consilprest Radu Jica, alături de doi dintre oamenii de tenis importanți ai României, Dumitru Hărădău și Traian Marcu.

„Baza Sportivă Olimpia este un simbol al Brașovului, este locul unde s-au format generații întregi de campioni, în frunte cu Ion Țiriac. Este un spațiu iubit de brașovenii pasionați de tenis și nu numai, un loc care a găzduit competiții de nivel internațional extrem de apreciate. Ne bucurăm că am găsit această soluție de asociere și că putem să redăm terenurile de tenis sportivilor de toate vârstele, amatori și profesioniști. Cu singuranță, rezultatele remarcabile ale jucătoarelor de tenis din România îi vor determina într-o măsură și mai mare pe copii să se îndrepte spre acest sport minunat”, afirmă președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

El și-a exprimat convingerea că pe viitor, prin implicarea Federației Române de Tenis, la Olimpia va fi reluată tradiția organizării unor competiții de nivel internațional.

Alte articole:   Apel al parlamentarilor PSD Brașov. Sănătatea brașovenilor nu trebuie să fie subiect de dispută politică

Pentru reamenajarea terenurilor de tenis au fost aduse 50 de tone de zgură, linii noi, fileuri cu stâlpi, au fost refăcute suprafeţele de joc, vestiarele și tribunele și în curând va fi instalată și o nocturnă.

Baza are în dotare, pe lângă terenuri, și clădiri şi este evaluată la 3 milioane de euro.

În săptămâna inaugurării, respectiv, până pe 18 iunie, Baza Sportivă va putea fi folosită gratuit, după care vor fi valabile tarife cu ora și abonamente.

Tarifele de acces pe terenurile de tenis vor fi diferenţiate în funcţie de zi, interval orar şi plată.

Cei fără abonament, vor plăti de luni şi până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 25 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 40 lei/oră. Sâmbăta şi duminica, pe tot parcursul zilei, tariful va fi de 40 lei/oră.

Cei care nu îşi vor achiziţiona abonament vor plăti tarife ceva mai mari, respectiv cu 10 lei în plus pe oră. Astfel, de luni şi până vineri, între orele 8.00 şi 18.00, 35 de lei/oră, iar între orele 18.00 şi 22.00, 50 lei/oră, ca de altfel şi sâmbăta şi duminica.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap