Un pilot şi doi spectatori, răniţi la Raliul Braşovului (Foto)

Un pilot şi doi spectatori, răniţi la Raliul Braşovului (Foto)

Un pilot de raliu și doi spectatori au fost răniți, duminică, la Campionatul de Viteză în Coastă din Brașov, după ce concurentul a pierdut controlul vehiculului și a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, în care se aflau două femei.

Accidentul a avut loc pe DN1 E, în zona Warthe din Braşov, când, din cauza condițiilor meteorologice, unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi lovind o mașină parcată pe un drum ce se intersectează cu Calea Poienii.

În urma accidentului, au fost răniţi pilotul şi cele două femei care se aflau în interiorul autoturismului acroşat.

 „Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului și a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroșat. Victimele au fost preluate de către ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.Starea lor era stabilă și nu prezentau fracturi.

Ambele femei au suferit contuzii și au fost preluate de ambulanță, în stare de conştienţă și transportate la spital pentru investigații.

Pilotul,Teodor Găină nu prezenta afecțiuni grave sau fracturi, dar pentru siguranță a fost și el transportat la spital, pentru investigații.

Alte articole:   Cabinetele de optica medicală Optic House - Consultații oftalmologice de calitate la Brașov

Foto: Ioan Neamti/Facebook

Pilot rănit în timpul antrenamentelor

Sâmbătă seara, un alt pilot de raliu s-a accidentat în timpul antrenamentelor pentru cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă din judeţul Braşov.

Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi într-o curbă la stânga s-a lovit de un stâlp.

Conducătorul auto nu a suferit răni grave. El a acuzat dureri la gleznă și a fost transportat la Spitalul Judeţean.

Pilotul nu a mai intrat în competiţie.

Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.