Junioarele IV ale Coronei, antrenate de Mihaela Adam, merg la turneul final

Junioarele IV ale Coronei, antrenate de Mihaela Adam, merg la turneul final

Echipa de junioare IV de la Corona Brașov s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, în urma fazei semifinale, care s-a desfășurat în acest week-end la Brașov.

Fetele antrenate de Mihaela Adam au avut doua victorii și un rezultat de egalitate în grupe, 31-14 cu CSȘ Baia Mare, 30-20 cu Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Targu Secuiesc și 24-24 cu Phoenix Baia Mare.

În finala turneului de la Bra;ov, care a contat doar pentru palmares, junioarele Coronei au pierdut cu 16-18 în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc, dupa un joc strâns.

La finalul competiției, primele patru echipe clasate, CSM Miercurea Ciuc, Corona Brașov, Viitorul Cluj și Phoenix Baia Mare s-au calificat pentru turneul final al Campionatului Național de junioare IV, care va avea loc între 14 și 17 iunie, la Reșița.

Antrenoara Mihaela Adam a declarat ca este bucuroasă că echipa și-a îndeplinit obiectivul fixat pentru acest turneu, si anume calificarea la turneul final.

„Ne-am dorit foarte mult să ajungem în ultima fază a campionatului și am luptat pentru acest lucru. Am reușit sa ne și îndeplinim acest obiectiv si asta e tot ce contează. Normal, mi-aș fi dorit pentru fete să câștige și cu Miecurea Ciuc, pentru că știu cât de mult voiau si ele acest lucru, dar pâna la urmă important este ca ne-am calificat împreună la turneul final și de ce nu, acolo poate ne luam revanșa. Mergem la Reșița cu gândul de a juca un handbal cât mai bun si de a obtine cât mai multe rezultate bune”, a spus Mihaela Adam, antrenoarea junioarelor IV de la Corona.

Iată lotul junioarelor IV al Coronei:

Totescu Ana, Dadu Irina, Pușcaș Corona Roberta, Brumă Paula Alexandra, Abaza Ioana, Brașoveanu Bianca Maria, Ghirdă Rățoi Ioana Cristina, Horea Sabina Anamaria, Crăciun Ștefania, Bardocz Silvia, Dărăban Melissa Maria, Pop Elena Teodora, Mandici Delia Petronela, Andrei Daria Maria, Ungureanu Diana Ioana, Constantinescu Iulia Mihaela.

Alte articole:   Un şofer băut a refuzat să i se recolteze probe biologice
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.