Bărbat încătușat de polițiști după o urmărire în trafic, la Predeal

Bărbat încătușat de polițiști după o urmărire în trafic, la Predeal

Un șofer, în vârstă de 31 de ani, a fost încătușat de polițiști, sâmbătă seara, după o urmărire în traficul rutier din stațiunea Predeal.

Polițiștii au încercat să oprească autoturismul condus de bărbat pe strada Trei Brazi, însă şoferul a ignorat indicaţiile poliţiştilor, ba chiar a accelerat încercând să scape de oamenii legii.

Astfel, agenții au pornit în urmărirea bărbatului și au reușit să-l prindă pe strada Adram Iancu. La solicitarea documentelor, șoferul a refuzat să le prezinte.

Mai mult, invitat să sufle în aparatul etilotest, șoferul a refuzat, astfel, a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

„Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a refuzat să prezinte documentele, susținând că nu a condus autovehiculul. De asemenea, a refuzat să sufle în aparatul etilotest și să se deplaseze la spital în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii au fost nevoiți să procedeze la încătușarea sa, fiind condus la Spitalul Județean Brașov, unde a refuzat în continuare recoltarea probelor biologice”, a explicat reprezentantul IJP Brașov, Ionuț Marin.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, instrumentat sub coordonarea procurorului.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un şofer băut a refuzat să i se recolteze probe biologice
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.