blog-logo

Expertiza psihiatrică a bărbatului care şi-a ucis familia a fost finalizată. Ce au concluzionat medicii

Expertiza psihiatrică a bărbatului care şi-a ucis familia a fost finalizată. Ce au concluzionat medicii

Bărbatul din Braşov, care în luna martie şi-a ucis soţia şi cei doi copii, convins că şi-a trimis familia către o lume mai bună, a avutdiscernământ în momentul comiterii faptei, însă era scăzut în momentul comiterii faptelor, au concluzionat medicii legiști.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, procurorii au primit vineri, rezultatul expertizei psihiatrice realizate la Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici în cazul lui Florin Buliga, bărbatul care şi-a ucis familia.

Expertiza medico-legală arătat că acesta nu a conștientizat în totalitate urmările faptelor sale, însă bărbatul va răspunde penal pentru faptele sale.

Comisia de expertiză a recomandat să fie luată faţă de acesta măsura de siguranţă a obligării la tratament medical, care urmează să aibă loc în cadrul unui spital penitenciar.

Alte articole:   Festivalul de Film şi Istorii începe, duminică, la Râșnov

Potrivit procurorilor de la Tribunalul de Minori și Familie Brașov, care investighează cazul, Florin Buliga, va răspunde penal pentru faptele sale, astfel că va fi internat pentru tratament medical într-un spital penitenciar.

În plus, procurorii aşteaptă şi rezultatul analizelor toxicologice pentru a se vedea dacă se afla sub influenţa substanţelor interzise în momentul comiterii crimelor. Buliga a recunoscut că avusese probleme cu alcoolul în trecut și era și consumator ocazional de cannabis.

Anchetatorii au mai precizat că familia femeii ucise, cei doi bunici ai ei şi sora ei, s-a constiuit parte civilă în dosar, solicitând în total daune morale de 1.500.000 de euro. Procurorii au luat măsuri asiguratorii în cauză, ei au pus sechestru pe apartamentul în care a locuit această familie şi au pus poprire pe conturile bancare identificate pe numele bărbatului.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

De asemenea, s-a pus poprire pe conturile bancare aflate pe numele lui Florin Buliga.

Pe 27 martie, Buliga și-a înjunghiat în inimă soția, fiica și fiul său minori, în timp ce dormeau, apoi s-a predat la Poliție. El a povestit anchetatorilor că prin aceste fapte ar fi făcut un bine membrilor familiei sale, considerând că lumea este nedreaptă, iar soţia şi copiii săi se află acum într-o lume mai bună.

El este cercetat în stare de arest preventiv.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.