blog-logo

VIDEO Un individ a snopit-o în bătaie pe fiica fostului senator Sebastian Grapă

VIDEO Un individ a snopit-o în bătaie pe fiica fostului senator Sebastian Grapă

Un individ din Feldioara, care se pare că era băut, a agresat-o pe fiica fostului senator Sebastian Grapă fără niciun motiv, în apropiere de Casa Armatei. Fata a ajuns cu mâna în ghips şi o sperietură de moarte.

Polţiştii ne-au confirmat că a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Cercetările continuă sub corodonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

„Rezultatul «corectiei» aplicate fiicei mele de catre un dement aflat in libertate. In atentia tururor celor care-si exprima opiniile fara sa aiba habar ce sa intimplat… Daca mai au si copii ….le doresc sa nu pateasca acelasi lucru. Sa rupi mina unui copil care se bucura de viata trebuie sa fi dereglat rau la bibilica. In privinta a ce i-as fi facut eu ca tata al copilului este usor de imaginat. Nu doar o mina, ci chiar capul i l-as fi rupt, dar eu cred ca statutul de fiinta umana si educatia sunt suficiente sa ma ajute sa-mi reprim instinctul animalic si sa astept ca sectia 1 politie Brasov sa-si faca datoria. Daca nu ….cine stie. Ca sa intelegi deplin ce scriu eu aici trebuie sa fi parinte!”, scrie Sebastian Grapă.

Alte articole:   Cum se dă cu "Jula" la RIAL

Pe facebook apare și o replică din partea unei rude a agresorului: Madalina Moldovan „Ok … Am așteptat destul . Domnule GRAPA Sebastian , în primul rand să-ți fie rușine ca ai postat pe Facebook imagini cu o persoana pe care nu o cunoști (pt asta o sa fii probabil amendat) și i-ai stricat reputația făcându-l „beat , comunist ,bătăuș ” ceea ce nu e adevărat , ai postat pt fb doar doua secunde de video unde el o ia de mana ( pt cine nu știe, vroia sa o facă sa se potolească ) pt ca fiica ta , nu e o ușă de biserica , o mahala de lux , care chipurile iubitul e proprietatea ei ca și cum ar fi cumpărat o casa , și se comporta urat , jignind și urlând ca o țigancă într-un loc public . Oameni buni , ați văzut acele doua secunde din video ? Și ce ați înțeles? Ca gata , e un om criminal , merita pușcărie? Serios ? Și de ce încă e acasă acum , după ce aștepta politia ascuns într-o curte , după ce a fost agresat și zgariat pe față, toți împreună cu fata respectivă (săraca ! Are mana rupta ! De ce nu e în ipsos ???) De ce comentați aiurea viata unui om , pe care nici nu-l cunoașteți? Domnule GRAPA Sebastian, de ce nu o întrebi pe fiica ta cum a fost ieri de fapt ? Rușine”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate