blog-logo

PSD Brașov mută „o comună” la București pentru mitingul comandat de Dragnea

PSD Braşov a anunţat, miercuri, că aproximativ 3.500 de membri din judeţ, cam cât o comună, vor participa la mitingul de susţinere a Guvernului, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Purtătorului de cuvânt al PSD Braşov, Daniel Giurma, a anunțat că, la mitingul de susţinere, şi-au anunţat intenţia de a participa, pe lângă social-democraţi, şi simpatizanţi ai partidului.

„3.500 de oameni vor pleca spre Bucureşti, din judeţul Braşov. O parte se vor deplasa cu autocare închiriate, o parte cu maşini personale. Cheltuielile se vor face din resursele interne ale filialei şi vor fi evidenţiate cu facturi. Este o participare echilibrată din toate localităţile. Sunt oameni care sună la sediu ca să ne ceară ajutor să ajungă şi ei la miting, oameni care nu sunt membri de partid, din ce ne-au declarat”, a afirmat Giurma.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că mitingul împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care „există o putere subterană care parazitează deciziile importante”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cetățenii vaccinaţi cu prima doză în alt stat pot face rapelul în România, fără programare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate