Primăria vrea să reamenajeze şase intersecţii din Braşov

Primăria vrea să reamenajeze şase intersecţii din Braşov

Marţi, 5 iunie, a fost publicat anunţul de participare privind „Studii de fezabilitate pentru amenajarea unui număr de 6 loturi, intersecţii de străzi.

„Am postat pe SICAP anunţul de licitaţie privind elaborarea studiilor de fezabilitate pentru 5 intersecţii din Braşov şi una din Poiana Braşov, mai exact în zona parcării multietajate din Poiana de Jos. Este vorba de intersecţii unde se constată blocaje în trafic frecvente, cum este intersecţia Calea Bucureşti-Zizinului-Toamnei sau Lungă-Stadionului-calea ferată-Calea Făgăraşului, fie trebuie identificate soluţii pentru a asigura un trafic fluent pe toate direcţiile de mers, cum ar fi, de exemplu, str. Carpaţilor-str. Zorilor, unde accesul spre strada Zorilor dinspre strada Carpaţilor, în direcţia de mers spre Poienelor, este foarte dificil. Sper ca cei care vor realiza aceste studii să găsească cele mai bune soluţii, mai ales că, în cazul a trei dintre aceste intersecţii, vor trebui să prezinte şi o variantă care să includă un pasaj subteran“, a precizat viceprimarul Laszlo Barabas.

Valoarea totală estimată pentru cele 6 loturi, fără TVA, este de 226.890,76 lei, exclusiv TVA, detaliată dupa cum urmează:

  • Lotul 1, Întocmire SF pentru reconfigurarea intersecției Calea București,  strada Toamnei,  strada Zizin, B-dul 15 Noiembrie – 420,17 lei,
  • Lotul 2, Întocmire SF pentru reamenajarea intersecției strada De Mijloc – Cartier Bartolomeu – 016,81 lei,
  • Lotul 3, Întocmire SF pentru reamenajarea intersecției str. Lungă – Cartier Bartolomeu- 016,81 lei,
  • Lotul 4, Întocmire SF pentru reamenajarea intersecției B-dul Muncii cu strada Carpaților – 571,43 lei,
  • Lotul 5, Întocmire SF pentru reamenajarea intersecției străzilor Zorilor și Carpaților – 932,77 lei,
  • Lotul 6, Întocmire SF pentru reamenajarea intersecției străzilor Stejerişului, Poiana Soarelui şi Doinaşului (zona parcării multietajate din Poiana Braşov) – 932,77 lei.
Alte articole:   Legea RCA, dată în favoarea asiguratorilor, nu a păgubiţilor!

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 13.07.2018, ora 15.00. Durata elaborării fiecărui studiu de fezabilitate în parte este de 3 luni.  Criteriul de atribuire pentru fiecare lot în parte este preţul cel mai mic. Ofertele se vor depune pentru fiecare lot în parte.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.