blog-logo

Crosul Hospice „Aleargă TU pentru ei”, pe 14 iulie la Brașov. Vă puteți înscrie online

Crosul Hospice „Aleargă TU pentru ei”, pe 14 iulie la Brașov. Vă puteți înscrie online

De aproape zece ani, HOSPICE Casa Speranței îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesioniști să ia startul și să dedice performanța personală celor care suferă de boli incurabile.

Și în acest an, reprezentanţii Hospice Casa Speranţei îi aşteaptă pe braşoveni şi nu numai, la Crosul „Aleargă TU pentru ei”, ajuns la cea de-a X-a ediţie.

Toți cei care vor să-și dedice efortul luptei pentru viață sunt așteptați să ia startul pe Aleea de sub Tâmpa, în 14 iulie, începând cu ora 9.30. În funcție de vârstă și de experiență, alergătorii vor putea alege între 4 trasee.

Cei mai mici dintre atleţi, cu vârsta de până la 6 ani, vor putea să ia startul în Cursa Copiilor, de 600m. Cursa Autoliv, de 2 km, se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, la cursa Preh, de 4 km, se pot înscrie cei care au împlinit 15 ani, iar la cursa Miele, de 10 km, sunt acceptaţi alergătorii care au trecut de vârsta majoratului.

Alte articole:   Festivalul Monodramei Independente. Ediția a II-a

Înscrierile se fac online, pe platforma team.hospice.ro, unde iubitorii de mişcare în aer liber vor găsi detaliile şi regulamentul oficial al competiţiei, iar până în 17 iunie pot beneficia şi de o reducere la taxa de participare.

Contravaloarea acestei taxe, cuprinsă între 30 şi 55 de lei de persoană, va fi donată Hospice. Una dintre noutăţile acestei ediţii aniversare este că alergătorii vor putea strânge fonduri pentru pacienţii Hospice prin crearea de conturi pe platforma galantom.ro.

În România sunt aproximativ 170.000 de bolnavi care duc o astfel de luptă și mai puțin de 9% dintre ei au parte de servicii specializate menite să aducă un plus de calitate vieții lor și familiilor lor.

Alte articole:   Iohannis zice că „România este pregătită pentru orice scenariu”, după amenințările lui Putin cu arme nucleare VIDEO

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate