Șapte linii de transport în comun și-au modificat traseele și orarele

Șapte linii de transport în comun și-au modificat traseele și orarele

Din 1 iunie, traseele a șapte  linii de transport în comun au fost modificate, decizia fiind luată de RATBV S.A. în scopul eficientizării activităţii şi pentru a răspunde cererilor clienţilor săi, cu acordul Primăriei şi al Consiliului Local Braşov.

Astfel, RATBV S.A. a anunţat că pentru a asigura o legătură cât mai rapidă între zonele Livada Poştei şi Rulmentul, autobuzele de pe linia 2 nu vor mai intra pe Strada Turnului, circulând în acea zonă exclusiv pe Bulevardul 13 Decembrie, potrivit unui nou orar.

Transportul călătorilor spre şi din zona străzii Turnului va fi asigurat de autobuzele de pe linia 53, care vor circula pe traseul Panselelor – Calea Bucureşti – Toamnei – Victoriei – Făget – Turnului, iar în sens invers pe traseul Turnului – Făget – Onix – Calea Bucureşti – Berzei – Carpaţilor – Panselelor.

RATBV S.A. va suplimenta în zilele de lucru numărul de autobuze care vor circula pe liniile 36, 32, 16 şi va schimba orarul liniei 31, pentru evitarea suprapunerilor cu linia 32 pe tronsonul comun. De asemenea, pe traseul 24 (Livada Poştei – ICPC – Stupinii Noi) va creşte numărul de plecări din capătul de linie Stupinii Noi.

În aceste condiţii orarele tuturor celor şapte linii menţionate, respectiv 2, 53, 36, 32, 31, 24 şi 16, vor fi modificate, noile grafice de circulaţie urmând a fi reafişate în toate staţiile de pe trasee, precum şi pe site-ul www.ratbv.ro, în Secţiunea „Trasee şi orare”. Noile grafice vor purta menţiunea „Valabil de la 01 iunie 2018”.

Foto: arhiva

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap