Godină riscă să rămână fără permis auto din cauza cozilor

Godină riscă să rămână fără permis auto din cauza cozilor

Celebrul polițist brașovean, Marian Godină riscă să rămână fără permis auto din cauza cozilor imense de la serviciul care se ocupă cu această activitate, care sunt deja obişnuinţă la Braşov.

Lipsa de personal și alte probleme cu care se confruntă Serviciul de Înamtriculări şi Permise Auto se vede în activitatea zilnică.

Cozile se formează încă de seara, iar cei care cred – aşa cum a făcut-o Godină – că, dacă vin mai târziu nu se va întâmpla altceva decât că vor şi pleca mai târziu, se înşală amarnic. Cine nu se numără printre primii nu mai prinde bon de ordine.

Prin aceeaşi situaţie a trecut şi fostul agent de la Poliția Rutieră care vrea să îşi preschimbe permisul auto.

 „Ca orice om care vrea să fie în regulă cu toate actele, m-am dus să îmi preschimb permisul de conducere. La ora 9 nu aveai pe unde intră în sediul SPCRPCIV, aşa că am zis că trag de timp o oră şi revin după ce intră toată lumea pentru a-mi lua un bon de ordine, resemnat fiind că îmi voi pierde toată ziua acolo. Revenind după o oră, am avut o surpriză, iar pentru rezervări online sunt disponibile locuri abia în luna iulie”, a explicat Godină în postarea de pe facebook.

La fel se întâmplă la înmatriculări şi în cazul celor care vor să se înscrie să dea examenul pentru pemis. Acestă situație durează de peste un an în ciuda diligențelor făcute de Prefectura Brașov la București, însă cei de la Minister nu au reuşit până acum să găsească soluţia potrivită.

Alte articole:   Pompierii, solicitați să îndepărteze copacii care pot cădea pe carosabil

Foto: arhiva/stirileprotv.ro

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap