blog-logo

Ziua Copilului va fi sărbătorită timp de 3 zile la Săcele

Ziua Copilului va fi sărbătorită timp de 3 zile la Săcele

Face painting, un parc de distracții dar și un foc de artificii, sunt lucrurile pe care le-a pregătit anul acesta Primăria Săcele, de Ziua Copilului la Săcele.

Copiii, părinții și bunicii sunt așteptați în Orășelul Copiilor din fața Sălii de Sport a Municipiului pentru a sărbători 1 Iunie cu jocuri, spectacole și multe alte suprize.

Anul acesta am decis ca 1 Iunie să fie într-adevăr o zi de neuitat pentru copiii din Săcele. Astfel, pe lângă acțiunile pe care unitățile școlare le realizează, municipalitatea s-a implicat în aducerea unui Parc de distracții pentru copii, care va fi inaugurat mâine la ora 14.00. Acesta este amplasat în Cartierul Ștefan cel Mare și va funcționa timp de 3 zile, de mâine până duminică. Aici vor avea loc și spectacole de muzică, dans, teatru, iar sâmbătă de la ora 22.00 vă așteptăm la un foc de artificii”, a declarat primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa.

De asemenea, anul acesta nu va lipsi caravana de 1 iunie, inaugurată anul trecut, care va străbate străzile cartierelor din Săcele și va oferi în dar o înghețată tuturor copiilor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Marius Dunca: „Arafat joacă alba-neagra cu restricțiile românilor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.