blog-logo

Ziua Copilului, la Opera Brașov

Ziua Copilului, la Opera Brașov

De Ziua Internațională a Copiluluii, conform tradiţiei, copiii angajaţilor Operei Braşov, vor duce mai departe meseria de muzicieni a părinţilor lor şi vor susţine Recitalul „Ştafeta unei generaţii”.

Astfel, vineri, 1 iunie 2018, de la ora 17.00, în Sala Mică –Patria, cea de-a IX-a ediție a evenimentului, va oferi braşovenilor un recital inițiat și coordonat de pianista Simona Patriche.

Acest Recital stă sub semnul Centenarului, iar copiii își vor aduce și ei contribuția la sărbătorirea Marii Uniri din 1918.

În cadrul acestui eveniment, 22 de copii ai angajaților de la Opera Brașov, care studiază muzica de la vârste fragede, majoritatea fiind elevi ai Liceului de Muzică „Tudor Ciortea” Brașov, vor apărea în fața părinților, profesorilor și publicului dorind să ducă mai departe „meseria” părinților lor.

Alte articole:   ÎN DIRECT Senatorul Marius Dunca, despre implicațiile sociale ale liberalizării prețului la energie

Duminică, 3 iunie 2018, de la ora 16.30, la Coresi Shopping Resort, tot cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, în premieră, Opera Brașov oferă copiilor brașoveni și nu numai, un cadou: spectacolul „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian.

Amintindu-și de copilărie și cu multă poftă de joacă, vor urca pe scena din mall-ul brașovean, artiștii Operei Brașov: Irina Iftene, Sonia Hazarian, Anca Panait, Marcel Zănescu, Cristian Dicu și Mihaela Pop. Regia spectacolului este semnată de Constantin Ungureanu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov