blog-logo

Workshop Body Language la Brașov

Workshop Body Language la Brașov

Bogdan Gontineac şi Diana Botezan vă invită la în data de 9 iunie, între orele 11.00 – 18.00, la Workshop Body Language.

Vino să înveti cum să comunici eficent. Află care sunt tehnicile comunicarii non-verbale care te fac mai puternic si echilibrat. Emoțiile îți afectează postura corporală. Dar reversul este de asemenea adevărat. Doar prin a-ți schimba postura corpului poți să-ți schimbi emoțiile.

Oamenii transmit semnale constant. Comunicarea non-verbală transmite mai multe semnale despre tine decât ceea ce spui. Limbajul corporal reprezintă 55% din comunicarea propriu-zisă, 38% reprezintă tonul vocii și doar 7% reprezintă cuvintele.

Noi comunicăm celorlalți felul în care ne simțim prin intermediul expresiilor faciale și a posturii corporale. Postura corporală indică o tendință de acțiune. Atunci când vedem o expresie corporală a emoției, știm imediat ce acțiune specifică este asociată cu o anumită emoție.

Alte articole:   Licitaţie pentru proiectarea şi execuţia centurii ocolitoare a Făgăraşului

Împreună vom descoperi:

  • -De ce limbajul corporal este atât de important
  • -Cum să conștientizezi și să practici tehnici ale comunicării non–verbale utilizând limbajul corporal
  • -Cum să ai mai multă încredere în tine
  • -Cum limbajul corporal te face mai atractiv
  • -Care sunt secretele unei prezentări reușite
  • -Emoțiile de bază și expresiile faciale asociate

Te vor îndruma: Diana Botezan, psiholog clinician, psihoterapeut și trainer şi Bogdan Gontineac, actor.

Unde? Centrul de terapii Leia 

  • Data: 09.06.2018
  • Ora: 11:00-18:00
  • Taxa: 100 lei

Pentru înscrieri și informații suplimentare puteți contacta la: telefon: 0742 558 977 (Diana Botezan); 0752 629 500 (Bogdan Gontineac), e-mail: botezandiana@gmail.com; gontineacb@gmail.com sau completați formularul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNT6NYafMGwH9EGcG-oEhmlmP1BujwRkGnqVM2i6yk9iaOrw/viewform

Alte articole:   Weekend de foc pentru salvamontiștii brașoveni. Tinere salvate din avalanșă, în Masivul Bucegi

Bogdan Gontineac are 30 de ani şi este actor, absolvent al Facultății de Teatru și Televiziune Cluj-Napoca. Este câștigător al premiului pentru cea mai buna interpretare masculină la Festivalul Internațional de Teatru Studențesc din Covilhao, Portugalia.

Este actor în cadrul trupei de animație Magic Puppet, colaborator al teatrului independent Reactor- creație și experiment Trainer de Body Language, dar a fost și animator stradal în SUA, in perioada iunie- octombrie 2017.

Diana Botezan: „Mă pricep destul de bine la despicat firu-n patru, să caut probleme (acolo unde nu sunt), să (îmi) pun întrebări utile sau inutile, îmi place să «sap» și să descopăr chestii, îmi place să observ, să mă amuz de mine și de alții. Și mai îmi place să scriu. Mi-a plăcut dintotdeauna. Nu știu cât de bine și cu câtă pricepere, dar scriu pentru mine în primul rând. Din când în când, îmi place să împărtășeșc și altora ce-mi debitează mie prin cap”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate