blog-logo

optiMAC aduce în exclusivitate colecțiile de rame și ochelari de soare Gucci la Brașov

Centrul de optică medicală optiMAC alături de K Optic au organizat în premieră pentru Brașov un eveniment special cu tematica „În curand vei vedea diferenţa, ECOOPTICA devine optiMAC” pentru a inaugura schimbarea de brand și de viziune a opticii numarul 1 din judetul Brasov (conform Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a).

În cadrul evenimentului, a avut loc prezentarea noilor colecții primăvară/vară 2018 de rame și ochelari de soare a casei de modă Gucci, în prezența invitatului special Raluca Bădulescu.

Evenimentul monden a avut loc în magazinul optiMAC Victoriei, Brasov, Bulevardul Victoriei nr. 4, pe toată durata zile de marți 29 mai 2018 și s-a adresat tuturor brașovenilor care se regăsesc în stilul iconic, exclusivist al casei de modă Gucci. Participanții au vizionat, în premieră pentru Brașov, peste 700 de modele de rame și ochelari de soare Gucci, produse care pot fi comandate în exclusivitate doar din magazinele optiMAC.

Alte articole:   13.000 de fermieri din Brașov primesc peste 30 de milioane de euro de la APIA!

Cu această ocazie s-a celebrat rebranding-ul magazinelor ECOOPTICA – din vara lui 2018 ECOOPTICA este optiMAC – o schimbare care vrea să răspundă cerințelor și așteptărilor brașovenilor în materie de servicii de optică medicală. În prezent, optiMAC este alături de clienții săi în șase puncte de lucru diferite dorind să fie mereu aproape de cei care au nevoie fie de un consult optometric computerizat gratuit sau consult oftalmologic amănunțit.

„Specialiștii optiMAC vă așteaptă cu peste 1.000 de modele unice de rame de ochelari în fiecare magazin din Brașov, dar și cu alte produse pentru toate gusturile și preferințele: ochelari de soare, lentile de contact colorate şi cu dioptrii, accesorii și multe altele. Ofertele și promoțiile optiMAC sunt gândite pentru toate categoriile de vârstă iar garanția vederii 100% vă garantează o experiență de shopping lipsită de griji: dacă nu vezi clar cu ochelarii optiMAC primiți banii înapoi, garantat fără alte neplăceri, spune Marius Cristea, administratorul şi fondatorul companiei.

Dacă doriți să vedeți o mică parte din evenimentul care a avut loc în data de 29 mai, puteți să vizitați magazinul optiMAC Victoriei unde, pentru următoarele două zile, îl puteți vedea în continuare pe Guccifer, șarpele celor de la Gucci care va sta alături de cele mai noi modele de rame și ochelari de soare ale casei de modă.

Alte articole:   Virgil Musta, recomandări pentru persoanele care au simptome de COVID-19 și pentru cei care se tratează acasă

O noutate propusă de optiMAC este gama de rame care garantează eleganță, confort, fiabilitate și calitate prin branduri precum Guess, Police, Ray Ban, Vogue, Escada, Givenchy, Furla, Carolina Herrera, Giorgio Armani, Carerra, Hugo Boss, Gucci, Lacoste, Liu Jo, Anna Hickman, Silhouette dar și multe altele.

În paralel, aici se comercializează o categorie specială de produse denumită ECO, prin intermediul căreia puteți beneficia de un stil elegant dar practic și mereu accesibil la preț. Printre producătorii care vă oferă astfel de soluții se numără Avanglion, Aboriginal, Ozzie, I2I, View Optics, Solano, Vistan, Vivo și mulți alții.

În același timp, cei ce doresc alternativa perfectă pentru ochelarii clasici de vedere pot alege lentilele de contact de la Baush+Lomb, Johnson&Johnson, Ciba Vision, sau Cooper Vision. Atât lentilele ochelarilor de vedere cât și lentilele de contact sunt 100% originale și vin însoțite de certificate de garanție și de conformitate.

Alte articole:   Spitalul Municipal Săcele are stocator de oxigen

Lista magazinelor optiMAC din Brașov este disponibilă mai jos, iar pentru alte informații și date de contact vizitați www.optimac.ro.

  • optiMAC Victoriei – Bulevardul Victoriei, numărul 4
  • optiMAC Griviței – Bulevardul Griviței, numărul 65.
  • optiMAC Făget – Strada 13 Decembrie, numărul 57.
  • optiMAC Calea București – Bulevardul Calea București, numărul 54.
  • optiMAC Star – Strada Piața Teatrului, numărul 4.
  • optiMAC Brintex – Șoseaua Cristianului, numărul 7, stand 43-44.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.