blog-logo

„Tânăr sau piticot, vă arăt că şi eu pot!”, astăzi, în Parcul Tractorul

Astăzi, de la ora 11.00, copiii cu dizabilităţi şi copii fără nevoi speciale sunt așteptați în Parcul Sportiv Tractorul la evenimentul „Tânăr sau piticot, vă arăt că și eu pot!”, organizat de Direcția de Asistență Socială Brașov, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului.

La această acțiune sunt invitați să participe peste 150 de copii cu dizabilităţi din municipiul Braşov, precum şi elevi din unităţile de învăţământ braşovene.

„În acest fel dorim să creăm un loc de joacă şi bucurie destinat tuturor copiilor, copii tipici sau cu nevoi speciale, să conştientizăm nevoia de incluziune a copiilor cu dizabilităţi de către societate în general şi să legăm o punte între copii, indiferent de statut, de stare de sănătate, de mediul din care provin. Totodată invităm comunitatea brașoveană să ni se alăture, atât cei mari cât și cei mici și să descoperim împreună că toți copiii sunt deosebiți, râd la fel, se bucură la fel și au aceleași sclipiri în ochi atunci când sunt fericiți ”, spun organizatorii.

Copiii vor avea posibilitatea de a participa la activităţi interactive, menite să le stimuleze creativitatea, imaginaţia, comunicarea, spiritul de echipă şi cel competiţional, încrederea în forţele proprii, iar la sfârşitul evenimentului toţi vor primi premii.

„Am ținut să particip la această acțiune și le-am adus cadouri acestor copii care necesită o atenție specială pentru că, în vâltoare cotidiană, de foarte multe ori uităm sau nu mai avem timp să conștientizăm problemele celor de lângă noi. Este un eveniment foarte reușit şi felicit Direcția de Servicii Sociale pentru organizarea acestuia și mă bucur că am reușit să aducem pentru câteva ore zâmbetul pe fețele micuților veniți în Parcul Tractorul. Ziua Copilului este un prilej pentru a ne manifesta iubirea şi consideraţia faţă de cei care au nevoi”, ne-a declarat consilierul local Gabriela Urse, pe care am găsit-o alături de copii.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cuza Vodă, familia Mureșenilor și Unirea de la 1859

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate