Scrisoare de mulţumire pentru un poliţist local care i-a găsit portofelul

Scrisoare de mulţumire pentru un poliţist local care i-a găsit portofelul

O femeie din Brașov care și-a pierdut portofelul i-a trimis o scrisoare de mulțumire polițistului local care i-a găsit și înapoiat obiectul pierdut.

Mulțumiri și respect, d-le Păun Marian!”. Așa și-a încheiat o pensionară din Brașov scrisoarea adresată conducerii Poliției Locale.

Femeia ieșise la plimbare prin oraș și abia acasă și-a dat seama că îi lipsește portmoneul și a intrat în panică. Era disperată pentru că rămăsese fără ultimii bănuți, ținând cont că acolo era și cardul pe care primește pensia, în fiecare lună. Mare i-a fost bucuria când un prieten a sunat-o să meargă în Piața Sfatului, să își recupereze obiectul pierdut de la polițistul local, care este de serviciu în zonă.

Agentul a intrat în posesia portofelului și, asistat de o brașoveanca de la o galerie de artă din centru, a verificat întreg conținutul. Atunci a găsit pe o bucățică de hârtie scris un număr de telefon, care aparținea unui bărbat, ce o cunoștea pe femeie. Așa a aflat pensionara cum poate să reintre în posesia micii sale averi.

Brașoveanca a considerat că prin gestul său simplu, de a redacta o scrisoare de mulțumire, îl poate răsplăti pe polițistul local, care i-a înmânat portofelul pierdut.

Foto: arhiva/Observatorul Prahovean

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Medierea în România este deficitară și acest lucru ne dăunează
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.