Scandal la Rotbav, unde un proprietar de teren a intrat cu buldozerul pe malul lacului

Scandal la Rotbav, unde un proprietar de teren a intrat cu buldozerul pe malul lacului

Scandal la Rotbav, în aria protejată Delta din Carpaţi. Pescarii au reclamat faptul că unul dintre proprietari a început să facă lucrări şi distruge zona şi că ar vrea să facă o zonă de camping şi chiar a intrat cu buldozerul pe malul lacului.

„Noi am fost acolo, împreună cu custodele ariei protejate, care este şi şeful Societăţii Ornitologice a României. Proprietarul terenului are aviz pentru construirea unui un gard. Acum l-am chemat cu documentele la sediu, iar dince spune Agenţia de Mediu i-a dat aviz pentru împrejmuire. Altceva nu poate face acolo. Ce a făcut el în plus a fost o decapare, iar dacă nu a fost trecută în aviz, vom stabili măsurile care se impun. Pe de altă parte, custodele ariei protejate spune că nu e nicio problemă că s-a făcut decaparea terenului”, ne-a declarat comisarul șef al Gărzii de Mediu, Mircea Paraschiv.

 

Alte articole:   Scandal monstru în PNL Brașov, după demisia unui important lider local

Proprietarul terenului susține că ar fi vorba doar despre o simplă împrejmuire cu gard de lemn și că a făcut doar curăţenie. Pe de altă parte, sătenii și ei spun că au auzit că acolo ar urma să se amenajeze un camping.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate